Awesome Rom

Discussion in 'UltimateDroid' started by lonzorizo, Nov 24, 2010.

  1. lonzorizo
    Offline

    lonzorizo Member

    Joined:
    Sep 28, 2010
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    First off i gotta say ud2.1 is the stuff. Couldn't ask for a better rom. One concern...my wi-fi won't connect it continuously says "obtaining ip address" then shuts off wifi then restarts and does the same thing. Wiped and flashed twice and flashed a chevy kernel but still no luck. Not a big deal but just letting it be known. Once again...love the rom it literally made my day that this update came out finally lol. Oh and one other thing...how do I get swype keyboard back??
     
    Last edited by a moderator: Nov 24, 2010
  2. droiddadi
    Offline

    droiddadi Member

    Joined:
    Apr 24, 2010
    Messages:
    222
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Menu button is gone. Tried all settings in ADW but couldn't find a way to get it back. any ideas?

    My wifi connected well without any issues
     
    Last edited: Nov 24, 2010
  3. Adrioid
    Offline

    Adrioid Theme Developer Theme Developer

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Messages:
    667
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Cali
    Ratings:
    +1
    go into settings> applications>running and clear defaults. Where youtrying to delete icons? That's what happened to me. I assumed the trash can was on the bottom. Now it's on top if using the default launcher.
     
  4. lonzorizo
    Offline

    lonzorizo Member

    Joined:
    Sep 28, 2010
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I did that on accident too...hold ur finger down on a screen and add a widget, and then i think it's "launcher activity" then it should be in there, then drag that onto the middle of your dock again.
    I have another question also, how come all my apps didnt restore from the market?
     
  5. lonzorizo
    Offline

    lonzorizo Member

    Joined:
    Sep 28, 2010
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Ok one other bug found...whenever I try to change the pulldown notification screen in ud setting the pulldown notification bar starts trippin and turns a white color and I can't get it back. Had to nandroid back to UD1 twice now...
     
  6. droiddadi
    Offline

    droiddadi Member

    Joined:
    Apr 24, 2010
    Messages:
    222
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Don't see any widget named launcher activity
     
  7. lonzorizo
    Offline

    lonzorizo Member

    Joined:
    Sep 28, 2010
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Wifi problem was on my part...was using wrong password!ha.
     
  8. lonzorizo
    Offline

    lonzorizo Member

    Joined:
    Sep 28, 2010
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    K here you go sry didnt explain it right last time...hold finger down, then select "custom shortcut", then "pick your activity"..third one down is "launcher actions"...then third one down again will be "open/close app drawer"...create that widget then drag it to the dock again.
     
  9. droiddadi
    Offline

    droiddadi Member

    Joined:
    Apr 24, 2010
    Messages:
    222
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Thanks it worked

    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  10. lonzorizo
    Offline

    lonzorizo Member

    Joined:
    Sep 28, 2010
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Glad to have helped...
     
  11. tjs
    Offline

    tjs Member

    Joined:
    Dec 17, 2009
    Messages:
    126
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Northwest Jersey
    Ratings:
    +0
    Try reseting your modem and see if your wifi works.

    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  12. czerdrill
    Offline

    czerdrill Silver Member

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    4,825
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    153
    Ratings:
    +12
    for swype you have to be part of the beta...as far as i know, unless its located somewhere else in UD settings...what a pain in the ass it is to install swype beta though...great software, but you've gotta wonder when the people at swype will improve their installer...
     
    Last edited by a moderator: Nov 24, 2010
Search tags for this page

www.awesomerom.com