Are Xbox 360 Pro Hard Drives compatible with Arcade?

Discussion in 'Off Topic Forum' started by titans, May 16, 2010.

  1. titans

    titans Premium Member Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    2,662
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Ratings:
    +0
    So...long story short my Xbox broke and I'd rather pay 200 dollars for a new console with the new warranty then pay 100 for a repair on my old console, my old xbox 360 pro...my question is, the hard drive that came with the xbox 360 pro (not to be confused with the elite) will work with the Xbox 360 Arcade version, correct?
     
  2. LtKen

    LtKen Silver Member

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    2,628
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +2
    The hard drives should be compatible with any version of the 360.
     
  3. titans

    titans Premium Member Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    2,662
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Ratings:
    +0
    Thanks..wish xboxes were better made.....I would buy a PS3, but xbox live is too good to pass up.
     
  4. LtKen

    LtKen Silver Member

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    2,628
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +2
    I'm a PS3 guy, and you couldnt pay me to buy an XBox. It's not the Microsoft label, it's all the quality control BS they tried to sweep under the carpet for the first 3 years of it's life. My launch PS3 is still going strong.

    Good luck.
     
  5. slammed

    slammed Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    110
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Cincy, OH
    Ratings:
    +0
    you will just have to transfer you licenses over to the new box. so that anything you downloaded will work on the new xbox s/n.
     
  6. titans

    titans Premium Member Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    2,662
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Ratings:
    +0
    How would I do that? xbox.com/drm?
     
  7. slammed

    slammed Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    110
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Cincy, OH
    Ratings:
    +0
    yep, thats it
     
Search tags for this page
compatible hard drives for xbox 360 arcade
,
xbox 360 arcade compatible hard drive
,

xbox 360 arcade compatible with hard drive

,

xbox 360 arcade hard drive compatible