Are there live wallpapers in the market?

Discussion in 'Android Hacks and Help' started by Killmanaj, Feb 20, 2010.

  1. Killmanaj

    Killmanaj Member

    Joined:
    Jan 18, 2010
    Messages:
    77
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I installed live wallpapers on smoked glass 4.5 and I love it but I have read other posts about live wallpapers that were available in the market. When I search I can't find any. So are there other live wallpapers?
     
  2. adrynalyne

    adrynalyne Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    2,896
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +4
    On the Market. You have to edit your build.prop to see them.
     
  3. Killmanaj

    Killmanaj Member

    Joined:
    Jan 18, 2010
    Messages:
    77
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    How do you do that?
     
  4. mjones1052

    mjones1052 Member

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    343
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Philly
    Ratings:
    +0
    you need to make the market think you have a nexus one, I would assume you change your build version from 2.0.1 to 2.1, but I'm guessing.

    Actually, I just tried it out, and thats it. If you go in to system folder in your phone you will see build.prop, open it up in a text editor and change 2.0.1 to 2.1 and search for live wallpapers in the market, I just did it and it works fine, whether the wallpapers will work is unsure.

    Yep, they work
     
  5. adrynalyne

    adrynalyne Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    2,896
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +4
    Pull it from /system, edit it with notepad or a text editor on your PC.

    The line that says ro.build.version.sdk=6, change it to ro.build.version.sdk=7.

    Push it back to /system and reboot.
     
  6. Killmanaj

    Killmanaj Member

    Joined:
    Jan 18, 2010
    Messages:
    77
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    i'll give it a try. Thanks.
     
  7. mjones1052

    mjones1052 Member

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    343
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Philly
    Ratings:
    +0
    is that what they're saying to do? I just changed my version number /shrug

    but if you don't have it I recommend root explorer, very nice app to look at your entire file structure, even lets you mount and unmount system with 1 button clicks, and has a built in text editor, so just long press build.prop, scroll down, and open it in text editor, really nice program.
     
  8. adrynalyne

    adrynalyne Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    2,896
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +4
    Considering the apps look for the sdk version, yes.
     
  9. mjones1052

    mjones1052 Member

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    343
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Philly
    Ratings:
    +0
    I hear ya, but apparently you can change either, cause I didn't touch my SDK version and I can see them.

    nevermind, apparently mine was already 7 for some reason, don't know how, maybe the live wallpapers rom idk.
     
  10. adrynalyne

    adrynalyne Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    2,896
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +4
    Interesting, because that def. does not work for me.
     
  11. pandroid

    pandroid Theme Developer Theme Developer

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    850
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    iIhave changed all instances of 2.0.1 to 2.1 and sdk 6 to 7

    rebooted

    still no live wallpapers in the market
     
  12. Guchi

    Guchi Active Member

    Joined:
    Dec 13, 2009
    Messages:
    1,074
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0
    it works on mine i have BB.7.8. i have the rotating earth one running now
     
  13. Benny879

    Benny879 Member

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    686
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Did you reboot your phone after the change? If you didn't thats why you cant see them yet.
     
  14. mzimand

    mzimand Member

    Joined:
    Jan 7, 2010
    Messages:
    65
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Make sure you are editing the correct Build.Prop, check the one in the System Folder. I have a Build.prop that is sitting on my SD Card that I think was left over from a previous Rom, use Root Explorer and find the Build.Prop in the System Folder and edit the SDK=6 to SDK=7 and that will do it.
     
  15. pandroid

    pandroid Theme Developer Theme Developer

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    850
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I did reboot. had to let my phone sit and give it some time to think about life. works now

    so for all the people who say it doesnt work, i know there are a couple... just wait an hour or so