apps2sd and swap??

Discussion in 'Android Applications' started by tiggerxplur, Apr 23, 2010.

  1. tiggerxplur
    Offline

    tiggerxplur New Member

    Joined:
    Jan 20, 2010
    Messages:
    654
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Phoenix AZ
    i have searched google and this forum but cant find anything on apps to sd where can i find it and also is there a tutorial on making a swap partition and is there anything speacial i would need for either of these??
  2. INSANENEIVIESIS
    Offline

    INSANENEIVIESIS New Member Developer

    Joined:
    Jan 18, 2010
    Messages:
    1,288
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    you need to be running a rom that supports apps to SD. like cyanogen.
    what rom are you currently on.
  3. tiggerxplur
    Offline

    tiggerxplur New Member

    Joined:
    Jan 20, 2010
    Messages:
    654
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Phoenix AZ
    im running droidmod 1.0 atm
  4. INSANENEIVIESIS
    Offline

    INSANENEIVIESIS New Member Developer

    Joined:
    Jan 18, 2010
    Messages:
    1,288
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    yeah that rom does not support apps to SD. i suggest cyanogen mod rom or ultimate droid. go to the market and get ROM manager for free, to get cyanogen. then you can install cyanogen easily. please note that doing a sd partition will format yor sd card. so back up your stuff on your computer first.
  5. tiggerxplur
    Offline

    tiggerxplur New Member

    Joined:
    Jan 20, 2010
    Messages:
    654
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Phoenix AZ
    ill try that where can i find apps2sd though??
  6. cereal killer
    Offline

    cereal killer DF Administrator Staff Member

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    11,073
    Likes Received:
    707
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Austin, TX
  7. INSANENEIVIESIS
    Offline

    INSANENEIVIESIS New Member Developer

    Joined:
    Jan 18, 2010
    Messages:
    1,288
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    its in the rom manager app select partion sd card.
  8. tiggerxplur
    Offline

    tiggerxplur New Member

    Joined:
    Jan 20, 2010
    Messages:
    654
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Phoenix AZ
    thank alot for the quick responses can always count on you guys ill try this all out

    and aslo read that you need a certain class of sdcard and not all will work with droid swap
    Last edited: Apr 23, 2010
  9. cereal killer
    Offline

    cereal killer DF Administrator Staff Member

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    11,073
    Likes Received:
    707
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Austin, TX
    That's actually incorrect Class 2 will work just fine.

    I've been running apps2sd for a few days now without issue. Works perfectly.

    Sent from my Droid using Tapatalk
  10. INSANENEIVIESIS
    Offline

    INSANENEIVIESIS New Member Developer

    Joined:
    Jan 18, 2010
    Messages:
    1,288
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    CK class 2 is the sd card that comes with the phone correct?
  11. cereal killer
    Offline

    cereal killer DF Administrator Staff Member

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    11,073
    Likes Received:
    707
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Austin, TX
    Yes

    Sent from my Droid using Tapatalk
  12. tiggerxplur
    Offline

    tiggerxplur New Member

    Joined:
    Jan 20, 2010
    Messages:
    654
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Phoenix AZ
    im not seeing apps to sd in rom manager

    nor do i see droid swap anywhere
  13. INSANENEIVIESIS
    Offline

    INSANENEIVIESIS New Member Developer

    Joined:
    Jan 18, 2010
    Messages:
    1,288
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    at the bottom patition sd card.

    then when done with that go to applications and check the box.
  14. tiggerxplur
    Offline

    tiggerxplur New Member

    Joined:
    Jan 20, 2010
    Messages:
    654
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Phoenix AZ
    well installed cyanogen and its in a start up loop tried a battery pull didnt work should i reinstall it??
  15. tiggerxplur
    Offline

    tiggerxplur New Member

    Joined:
    Jan 20, 2010
    Messages:
    654
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Phoenix AZ
    can any one help with this??
  16. INSANENEIVIESIS
    Offline

    INSANENEIVIESIS New Member Developer

    Joined:
    Jan 18, 2010
    Messages:
    1,288
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    sirry i was asleep, yeah re-intall make sure to wipe data/cache.
Similar Threads
  1. PirateSonny
    Replies:
    1
    Views:
    524
  2. motiond
    Replies:
    5
    Views:
    1,172
  3. devinhfox
    Replies:
    2
    Views:
    1,088
  4. MuscleDroids
    Replies:
    7
    Views:
    2,673
  5. ax562
    Replies:
    3
    Views:
    10,334
Loading...
Search tags for this page

a2sd swap

,
a2sd swap settings
,
a2sd swap support
,
a2sd tutorial
,
android sdcard swap cyanfofen sdcard0
,
apps2sd
,
swap