Apps aren't listed in Battery Usage Screen....why?

Discussion in 'Adamz' started by Pagaldesi4life, Apr 6, 2010.

  1. Pagaldesi4life

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    126
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Running Adamz Smoked Glass v6.0 and when I check the Battery Usage screen, no apps are listed accept for the usual (display, cell standby, voice calls, phone idle and wi-fi). Why is that? Is there a fix for this? fyi, I've been running v6.0 for a few weeks, just never had to chance to post anything about this till now when I couldn't find an answer to it.
     
  2. specmac

    specmac Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    174
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    They show up on mine. My guess is you just don't have an app using enough power to make the list. Beautiful Widgets seems to be the only app that consistently makes my list. But then again, I have the refresh rate set to 30 minutes.
     
  3. Pagaldesi4life

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    126
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    i use a bunch of apps, handsent, maps, baseball homerun 3d, browser, fb, etc....still nothing.
     
  4. david1pro

    david1pro Member

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I too have noticed that no apps at all show up in this list... even when they obviously should (such as when Pandora is running with the screen off - Pandora should at least rank!. Any thoughts?
     
  5. Pagaldesi4life

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    126
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    bump! any answer to this?
     
  6. serveitup911

    serveitup911 Member

    Joined:
    Dec 19, 2009
    Messages:
    291
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    It is definitely something with this ROM. I had it too; it was the only "bug" I ever found on Smoked Glass though. Apps also do not show up on DroidMod 1.0. Apps do show up on Simply Stunning and Succulent Desire. Those are the only other ROMs I have tried.
     
  7. Bobert51

    Bobert51 New Member

    Joined:
    Mar 23, 2010
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    yea, chiming in with the same problem. It doesn't seem to happen on my girlfriends phone, which is running SG 6 also. I'm using the lv glass boots kernal though and she isn't, so maybe that's why. hoping this is resolved in the ese81 SG which I'm eagerly awaiting
     
  8. Pagaldesi4life

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    126
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    hmmm, any answer to this question?