Application like Locale but with time???

Discussion in 'Android Applications Discussions' started by Newton122189, Dec 22, 2009.

  1. Newton122189

    Newton122189 Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    627
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Virginia
    Ratings:
    +0
    I am wondering if there is an application out there that has the exact functionality of Locale but instead of basing it on your location it is based on the time of day and the day of the week. It seems like such a waste of battery to use Locale when I know that Monday-Friday from 8-530 I will want my to be on vibrate. If no such application exists then I definitely think someone should make it, it would be a great app to have.

    Thanks in advance for any responses.
     
  2. shugknight

    shugknight Member

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Messages:
    123
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    You can set Locale by time...
     
  3. Newton122189

    Newton122189 Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    627
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Virginia
    Ratings:
    +0
    i just realized that, lol, but i think timeriffic is more of what i was looking for
     
  4. backlash

    backlash Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    271
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I've been using Timeriffic.
     
  5. Newton122189

    Newton122189 Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    627
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Virginia
    Ratings:
    +0
    yeah, of course i search for like an hour trying to find an app like that and I have no luck so I decide to post and within 5 minutes i stumble across timeriffic, oh well at least i found it
     
  6. raven1911

    raven1911 Member

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    208
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Murphy's Law!:)

    I was looking for the same kinda app. After reading timeriffic I see a comment in the marketplace about how this disables silent mode on the Droid? Is this true?
     
    #6 raven1911, Dec 22, 2009
    Last edited: Dec 22, 2009
  7. stevo95

    stevo95 Member

    Joined:
    Dec 9, 2009
    Messages:
    180
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Does anyone else find locale lags quite a bit? I uninstalled it because it takes too long to switch settings based on GPS and sometimes doesnt even change the settings.
     
  8. backlash

    backlash Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    271
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I don't use silent mode. I can try though, hold on.

    EDIT: So, I've had timmeriffic installed for a few weeks now. Silent mode works for me.
     
    #8 backlash, Dec 22, 2009
    Last edited: Dec 22, 2009
  9. raven1911

    raven1911 Member

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    208
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Thanks! I use silent when sleeping, so couldn't use it without that mode working!
     
  10. Newton122189

    Newton122189 Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    627
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Virginia
    Ratings:
    +0
    yeah it works for me too
     
  11. Nonie3234

    Nonie3234 Member

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I love Timeriffic! I got rid of Locale...
     
  12. bdbull

    bdbull New Member

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I don't mind the lag because it would absolutely hammer the battery if it checked gps constantly, but I have found it not working with my gps settings. I even popped open maps to make sure it knew where I was, but locale still didn't update the settings.