App to keep data running

Discussion in 'HTC ThunderBolt' started by tituswife, Dec 11, 2011.

  1. tituswife
    Offline

    tituswife Member

    Joined:
    Aug 10, 2011
    Messages:
    493
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Had to factory test, now I can't find the app that restarts/reconnects data network if it stops. Anyone know? Thanks!

    Sent from my Gingerbreadless stock Thunderbolt
  2. UrbanBounca
    Online

    UrbanBounca Premium Member Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Sep 25, 2010
    Messages:
    2,224
    Likes Received:
    42
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Virginia
    You can enable/disable airplane mode, which will reset data.

    Sent from my DROID2 using Tapatalk
  3. tituswife
    Offline

    tituswife Member

    Joined:
    Aug 10, 2011
    Messages:
    493
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    That isn't it, but thank you. This app keeps data running. I don't know the best way to describe it. I put it on my phone, and it did seem to keep data connected. Something maybe with "reconnect" in it. Or, maybe, I was dreaming! :)

    Sent from my Gingerbreadless stock Thunderbolt
  4. BayouFlyFisher
    Offline

    BayouFlyFisher Rescue Squad Rescue Squad

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    4,966
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Baton Rouge, LA
    Restart Connections?
  5. tituswife
    Offline

    tituswife Member

    Joined:
    Aug 10, 2011
    Messages:
    493
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    That's it! Thank you!

    I sure appreciate this forum, and many helpful people!

    Sent from my Gingerbreadless stock Thunderbolt
  6. Charged
    Offline

    Charged Member

    Joined:
    Aug 3, 2011
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I use that program about every 5 minutes because this phone is such a POS. But it's not just this one because I had the exact same problem with the Droid Charge before getting rid of it and I've heard of this problem with every other Verizon LTE phone.