App install reboots

Discussion in 'Team D1-MIUI' started by chron12, Dec 26, 2010.

  1. chron12

    chron12 Member

    Joined:
    Mar 23, 2010
    Messages:
    92
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I'm running the new 12.24 build and whenever I go to install an app my phone reboots. This happened as few builds back too. I've tried wiping my markets cache and data but no dice! Any help is much appreciated. Thank you!
     
  2. hbah427

    hbah427 Member

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I beta tested, and I didn't have the issue for a full day, then it started happening.
    I'm having the same problem.

    Sent from my Droid using Tapatalk
     
  3. chron12

    chron12 Member

    Joined:
    Mar 23, 2010
    Messages:
    92
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Its weird how that happens. It never happens at first with me either.

    Sent from my SCH-I800 using Tapatalk
     
  4. dopa

    dopa New Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Me too, this is serious...
     
  5. Mr. Orange 645

    Mr. Orange 645 Member

    Joined:
    Sep 3, 2010
    Messages:
    167
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Southwest MO
    Ratings:
    +0
    Are you talking about installing apps from the Market, the SD Card, or any installation?
     
  6. chron12

    chron12 Member

    Joined:
    Mar 23, 2010
    Messages:
    92
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Any installation

    Sent from my SCH-I800 using Tapatalk
     
  7. Mr. Orange 645

    Mr. Orange 645 Member

    Joined:
    Sep 3, 2010
    Messages:
    167
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Southwest MO
    Ratings:
    +0
    Odd. I haven't had that problem, yet. Hopefully I don't either.
     
  8. chron12

    chron12 Member

    Joined:
    Mar 23, 2010
    Messages:
    92
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Any idea on a possible way to fix it?

    Sent from my SCH-I800 using Tapatalk
     
  9. jamezelle

    jamezelle Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Apr 11, 2010
    Messages:
    620
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Its caused by a permissions change to one of the data folders /data/local/tmp to be exact If you have flashed any mods to the rom. That may have changed permissions to that folder. a wipe will fix it.....
     
  10. djqwikcut

    djqwikcut New Member

    Joined:
    Mar 21, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Having the same issue

    I know this is the forum form the team D1-miui forum BUT I am having this same issue on my EVO4G with SPRINT LOVERS ROM. what permissions should this folder have? I dont want to wipe my phone to fix if I can find another way. maybe delete and re-create the folder??

    Thanks...
     
  11. HardWired

    HardWired Member

    Joined:
    Apr 18, 2010
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
  12. danceswithbongs

    danceswithbongs Active Member

    Joined:
    Nov 30, 2010
    Messages:
    1,040
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Location:
    A TeePee outside of Detroit
    Ratings:
    +5
    hard thanks for that link, I am currently searching diligently but haven't found the right thread yet. but I ain't giving up hope as I need MIUI back in my life, by hook or by crook.
    Was there a specific thread you can remember?
    Thanks for the info and any other that may follow.
    Gotsta gets me some of that sweet and sour chinese ROM I have a yen for.
    Was about to call Hu for help!
    danceswithbongs