App Idea!

Discussion in 'Android Hacks and Help' started by rmart88, Aug 10, 2010.

  1. rmart88
    Offline

    rmart88 New Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    292
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Blacksburg, VA
    I would like to have an app that tells me my live CPU Speed in the Notification Bar :)
  2. Backnblack
    Offline

    Backnblack Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    11,263
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    That would be a battery drain IMO.....
    Setcpu does it via widget....
  3. rmart88
    Offline

    rmart88 New Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    292
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Blacksburg, VA

    ehh, yeah maybe. But I have the SetCPU widget and it doesnts show me the current speed. It shows it for a short time after I add the widget, then i just says 'SetCPU' where it should say the speed :icon_evil:

    Im using it on Widget Locker if you think that might cause this issue?
  4. Backnblack
    Offline

    Backnblack Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    11,263
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    No idea on widget locker as I never have used it.
  5. rmart88
    Offline

    rmart88 New Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    292
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Blacksburg, VA
    hmm, ok.

    Sorry about the cross posting :/
Similar Threads
  1. mbrown1253
    Replies:
    0
    Views:
    824
  2. jt2006
    Replies:
    0
    Views:
    654
Loading...
Search tags for this page

app ideas