Apex 2.0 alpha initial bugs

Discussion in 'Apex' started by tb110895, Apr 24, 2011.

  1. tb110895
    Offline

    tb110895 New Member

    Joined:
    Oct 11, 2010
    Messages:
    965
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Philadelphia, PA
    I've had quite a few bugs with the alpha version of this but that's to be expected because well..its an alpha version.

    Just making a quick list here for Fab to find:
    1) there are two camera apps installed and one will randomly start when holding the camera button (blur and AOSP) the AOSP version also does not work correctly. The image is all distorted
    2) my market has had major issues that nobody else seems to have. My apps will not install at all.
    3) there's some blur still in the background that gets annoying like the "set-up" app being a launcher. Or the camera as mentioned above.
    4) there is no haptic feedback for the soft touch buttons
    There are little things that aren't themed like the pop ups and some of the highlights are still blue. Or the pattern unlock still has blue in it as well as some other things
    This isn't a bug but a minor annoyance. Just some major ones I've found. Again, its to be expected in an alpha

    I wish some of the other icons were AOSP as well as some of the other apps like the lockscreen or the contacts +dialer.

    This was just for anyone who wants to use it, and also you can report bugs here for fab to see

    Sent from my DROID2
  2. cizzlen
    Offline

    cizzlen New Member

    Joined:
    Mar 22, 2010
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I'm experiencing that market issues as well. Flashed it twice on a fresh install but I'm just going to head back to Liberty for now.
  3. tb110895
    Offline

    tb110895 New Member

    Joined:
    Oct 11, 2010
    Messages:
    965
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Philadelphia, PA
    It fixed with alpha 2. I dont know what I did. There was an update to the market and on whatever ROM you were on before Apex alpha it was the latest version of the market. When you flashed apex it downgraded the market and broke a file somewhere.
  4. cizzlen
    Offline

    cizzlen New Member

    Joined:
    Mar 22, 2010
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Oh what I did was did another fresh install of Apex made a backup, restored Liberty > wiped > restored Apex and I'm able to download from the market again. So what's this new update to the market? I haven't heard anything about that...
  5. tb110895
    Offline

    tb110895 New Member

    Joined:
    Oct 11, 2010
    Messages:
    965
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Philadelphia, PA
    The market alway gets updated regularly by google. They don't say anything unless its a major update

    Sent from my DROID2
  6. doomedromance
    Offline

    doomedromance New Member

    Joined:
    Jan 28, 2010
    Messages:
    71
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Waianae
    Do you have Root Explorer? If so go to system/app make sure its mounted r/w and rename "camera.apk" to "camera.apk.bak" and reboot. That should fix it. Then the Blur camera should be the only one. If it works fine then you can delete that camera.apk if you want.

    If you don't have Root Explorer do this in Terminal Emulator

    mount -o rw,remount -t ext3 /dev/block/mmcblk1p21 /system
    cp /system/app/Camera.apk /system/app/Camera.bak
    mount -o ro,remount -t ext3 /dev/block/mmcblk1p21 /system
    sync

    and then reboot.
    Last edited: May 4, 2011
  7. xust
    Offline

    xust New Member

    Joined:
    Oct 18, 2010
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Everything thinks my SD card is full, and it isn't. Any fix for this, or should I just SBF and install Apex 2.0 again?