[ROM] [AOSP] Unofficial CM10/JB ROM Development [09/24 DATAFIX]

Discussion in 'Motorola Droid Bionic' started by Hashcode, Sep 24, 2012.

  1. markwebb
    Offline

    markwebb Member

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Messages:
    812
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    18
    Location:
    CT
    Ratings:
    +10
    Where is the 9/27 build?
     
  2. marleyinoc
    Offline

    marleyinoc Member

    Joined:
    Apr 25, 2010
    Messages:
    176
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Umm. Oops. Nevermind.

    It was a stock build. And backup failed restoring /system.

    Hello .232 !

    -I haz Bionic
     
  3. analyst1st
    Offline

    analyst1st New Member

    Joined:
    Sep 27, 2012
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    if somebody knows please... how long does it take for the jb rom to load... I know that it says unusually long but how long is that... I was hoping to have a phone again tonight w/o pulling the battery and going back to ics... Yesterday it was at the cyanogenmod screen for bout 8-12 hrs before I had to pull the battery and just go back to stock and that was because i was told that I had wrong version of safestrap (2.0) so i got (2.11) and this has be at the cyanogenmod screen for bout an 1-2 and hasn't booted the system :(
     
  4. marleyinoc
    Offline

    marleyinoc Member

    Joined:
    Apr 25, 2010
    Messages:
    176
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    The delay (if there is still a delay) is in minutes, not hours. I don't think I've had to wait more than 5 minutes on any ROM and don't remember anything longer than that in recent flashes (CM9, CM10, AOKP builds). It seems way back when CM9 did take upwards of 10 minutes or so, but when it failed, you could see a hitch on repeat).

    I'm not an expert, tho.

    -I haz Bionic
     
  5. analyst1st
    Offline

    analyst1st New Member

    Joined:
    Sep 27, 2012
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Nobody can help out with this please? Seems like people are getting it way quicker than i did. don't know what im doing wrong
     
  6. analyst1st
    Offline

    analyst1st New Member

    Joined:
    Sep 27, 2012
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    sorry thanks posted that last message before i saw that somebody replied... Im not sure what I did wrong.. I downloaded this I believe as to the instructions and it still hangs at the boot Cyanogenmod Screen for very long periods of time
     
  7. analyst1st
    Offline

    analyst1st New Member

    Joined:
    Sep 27, 2012
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Yes!!! Finally got it to work now just gotta try and get my apps back!
     
  8. Dave12308
    Offline

    Dave12308 Silver Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    3,253
    Likes Received:
    50
    Trophy Points:
    113
    Ratings:
    +50
    Makes sense. Good thing is, it's so minor I don't consider it an issue. A couple of my friends actually thought it was a "feature", one of my buddys just was over a little while ago and he said "wow, cool transition effect" *LOL*
     
  9. broosewee
    Offline

    broosewee Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    206
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Yonkers, NY
    Ratings:
    +0
    At this point, the only major issue for me is the lack of audio output when car docked. The phone is my primary source of media in the car, including navigation. Bummer that it isn't working yet.

    Very good otherwise.
     
  10. kc69
    Offline

    kc69 New Member

    Joined:
    Nov 15, 2011
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    TEXAS
    Ratings:
    +0
    The only issue I have is with All of the aosp ROMs and that's the multiple contacts. It does it on All ROMs except blur based and its kind of a pita. I don't mind the screen transition it IS kinda cool. But to each his own Cuz I never hear anyone mention the multiple contacts.
     
  11. AdamPA1006
    Offline

    AdamPA1006 Member

    Joined:
    Aug 16, 2010
    Messages:
    686
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +11
    Never had this problems and I've been flashing ROMs since release :-/

    Sent from my DROID BIONIC using the Droid Forums App
     
  12. broosewee
    Offline

    broosewee Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    206
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Yonkers, NY
    Ratings:
    +0
    I just want to reiterate that with bluetooth ON, phone audio doesn't work. This was mentioned in the OP, but I forgot about it when I tried to make a 911 call this morning (car accident) and it didn't work. Took me a few minutes to remember about the bluetooth setting. Turn it OFF and all is well.
     
  13. Stories
    Offline

    Stories Member

    Joined:
    Feb 22, 2010
    Messages:
    103
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Bethesda, MD
    Ratings:
    +1
    ROM is great. Camera 360 works fine as a replacement for the stock camera. Battery life is okay, probably not as good as the stock ICS leaks, but still manageable
     
  14. ellipsis
    Offline

    ellipsis New Member

    Joined:
    Jun 19, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Ratings:
    +1
    I may have missed it, but is there any word on the "location services" issue? I can go without Google Now since I've never used it before, but I use Waze for commuting and it seems to be affected by the issue. Google Maps works fine and other apps seem to pick up GPS with no problem.
     
  15. geekabilly
    Offline

    geekabilly Member

    Joined:
    Dec 8, 2009
    Messages:
    154
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    New England
    Ratings:
    +1
    After I flash a new ROM I sometimes need to use GPS Status app a few times before other apps that use GPS can pick it up automatically -- even though Maps picks up GPS location right away --
     
Search tags for this page
cm10 barcode scanner
,
cm10 camera fix
,
cm10 droid 3
,
cm10 droid a855
,
cm10 motorola droid x
,
cm10 targa
,
cm10 wifi not working
,

droid bionic cm10

,
motorola a855 cm10
,
rom droid a855