aokp jb?

Discussion in 'Samsung Galaxy Nexus' started by Droid annoymous, Sep 24, 2012.

  1. Droid annoymous

    Droid annoymous Active Member

    Joined:
    Jul 7, 2010
    Messages:
    1,097
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +11
    Is anyone on aokp jb how is it care to share your screens?
     
  2. dezymond

    dezymond Tech Support Mod
    Staff Member Premium Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    12,034
    Likes Received:
    1,471
    Trophy Points:
    573
    Location:
    Bay Area, California
    Ratings:
    +1,629
    Current Phone Model:
    Google Pixel
    I've been running it the past 2 or 3 weeks. Very stable, fast, and smooth. Haven't had an issue with it.
     
  3. Droid annoymous

    Droid annoymous Active Member

    Joined:
    Jul 7, 2010
    Messages:
    1,097
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +11
    Can i go right from m6 to any new jb build from aokp or do i have to start from the first one?
     
  4. Droid annoymous

    Droid annoymous Active Member

    Joined:
    Jul 7, 2010
    Messages:
    1,097
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +11
    So no one hasn't responded yet so i thought id take it upon myself to download the latest aokp jb build 3 and flashed it over aokp m6 after i did a full wipe and it installed perfectly but i rebooted my phone to check something and when i did it bootlooped i panicked cause i couldn't restore a backup or get it running again i got REALLY LUCKY and for some reason i was able to get my backup to restore after countless times of trying so now I'm back on m6 i fear of going back to aokp jb until i know it's safe to go from aokp m6 to aokp jb i can't brick another phone :(
     
    #4 Droid annoymous, Sep 25, 2012
    Last edited: Sep 25, 2012
  5. cupfulloflol

    cupfulloflol Senior Member

    Joined:
    Dec 5, 2009
    Messages:
    1,898
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    Ratings:
    +23
    You can install any JB ROM over an ICS ROM. That said one of two things happened to you.

    1 - You really bootlooped for some reason. Perhaps you didn't wipe, installed something wrong, or one of many possibilities.

    2 - At boot Jellybean does an error check. This can make for a long boot time, sometimes around 20 minutes for folks. You shouldn't have long boots every time, but you may occasionally see one longer than normal (the 20 minute versions are the extreme, usually they are just a couple minutes for the long boots). This is what I am imagining you are experiencing.
     
  6. Droid annoymous

    Droid annoymous Active Member

    Joined:
    Jul 7, 2010
    Messages:
    1,097
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +11
    The 2nd one sounds more like what i experienced
     
  7. GalaxyFlatulence

    Joined:
    Dec 20, 2011
    Messages:
    833
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +10
    aokp build 3 is disappointing. you can no longer change the nav key icons as with build 2, they also got rid of appollo music player for some reason-and they still haven't added lockscreen targets. :icon_eek: i instantly went back to jb sourcery.
     
  8. ntrddragn

    ntrddragn Member

    Joined:
    Dec 6, 2009
    Messages:
    856
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +6
    i agree build 3 is disappointing. Does anyone else noticed on the top of their wallpaper is darker? I went back to build 1 and its not there for some reason the wallpaper is darker on top for build 3. I tried multiple images and even when back to my backup to check. Not sure what is going on. i didnt install anything beside the rom, gapp and kernel.
     
  9. cupfulloflol

    cupfulloflol Senior Member

    Joined:
    Dec 5, 2009
    Messages:
    1,898
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    Ratings:
    +23
    The darkness perhaps is due to your launcher, there is probably an option in them to have shadows at the top and bottom.
     
  10. ntrddragn

    ntrddragn Member

    Joined:
    Dec 6, 2009
    Messages:
    856
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +6
    thanks..i have to check into that. i didnt mess around with the launcher setting yet, its still on default. and maybe that is part of the default. =/


    edit: so cupfulloflol, i went through the setting..rom control and didnt see an option for shadow on the wallpaper. do you or anyone else know what its called and where exactly it is located because i cant seem to find if its there.
     
    #10 ntrddragn, Sep 26, 2012
    Last edited: Sep 26, 2012
  11. cupfulloflol

    cupfulloflol Senior Member

    Joined:
    Dec 5, 2009
    Messages:
    1,898
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    Ratings:
    +23
    I assume you are using the stock launcher. If so, Nova settings > dock > show shadow (near bottom).
    If you are using Apex, Apex settings > Homescreen > hide shadows (near bottom again).

    Those are the only two JB launchers I currently have installed so, I can't be helpful if you are using another launcher.
     
  12. ntrddragn

    ntrddragn Member

    Joined:
    Dec 6, 2009
    Messages:
    856
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +6
    ah, thanks again..change your sn to cupfulloflivesavers. :) ..OP sorry didnt mean to hijack your thread.
     
Search tags for this page

aokp launcher nova settings

,

best launcher for aokp