[ROM] |aokp | |axi0m [r] | kang | 4.0.3 | 2/24/2012 |

Discussion in 'Droid RAZR Roms' started by DroidTh3ory, Feb 20, 2012.

  1. holla420

    holla420 Member

    Joined:
    Oct 17, 2011
    Messages:
    167
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    atlanta,ga
    Ratings:
    +0
    Roaming ensures that the wireless device is kept connected to the network, without losing the connection :)
     
  2. bouncindread

    bouncindread Member

    Joined:
    Mar 14, 2012
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Someone please tell me what's going on. I'm on 6.12.713 Droid razr running eclipse rom. I have never been successful in flashing any custom is roms. I have followed the instructions to the T without any luck. After flashing I'm left with a black screen. Help me here
     
  3. holla420

    holla420 Member

    Joined:
    Oct 17, 2011
    Messages:
    167
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    atlanta,ga
    Ratings:
    +0
    Hmm...1st off which rom were u tryin to flash?.flashing roms is the easy part.ill try and help if i can
     
  4. akiles

    akiles Member

    Joined:
    Nov 29, 2010
    Messages:
    264
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Fredericksburg, VA
    Ratings:
    +2
    What you have described usually happens after flashing an incompatible rom without wiping.
    If the roms are compatible (have the same built and framework) a cache wipe should be enough. If they are not, you should perform a factory reset.
    - So you are on the last razr official release, right?
    - are you rooted?
    - what are you trying to flash?

     
  5. bouncindread

    bouncindread Member

    Joined:
    Mar 14, 2012
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I was trying to flash the axiom b20
     
  6. holla420

    holla420 Member

    Joined:
    Oct 17, 2011
    Messages:
    167
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    atlanta,ga
    Ratings:
    +0
    r u able to boot into safestrap?if so do a full wipe of every thing and try to reinstall.i've never had this problem when flashing any rom myself
     
  7. bouncindread

    bouncindread Member

    Joined:
    Mar 14, 2012
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Ok, I am rooted and yes I have safe strap installed. I have followed all the instructions.
     
  8. holla420

    holla420 Member

    Joined:
    Oct 17, 2011
    Messages:
    167
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    atlanta,ga
    Ratings:
    +0

    hmm... sounds like u mite have to unroot ur phone and back to stock and start over again.doesnt sound like a bad idea.well its worth a shot,r u able to get into fastboot by holding the power,vol up and down?
     
  9. pokskip

    pokskip Member

    Joined:
    Aug 30, 2011
    Messages:
    59
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    I have to say I just flashed this this morning and I'm in love..... its so fast and snappy been off the charger sense 7 backed up went to safe mode and backed up again then flashed this and iv been on it sense never shuting off the screen and I'm ilat 35 percent. I highly recommend this and will donate for sure once my pay check gets here. My gf has the same ohone an we compared download speeds in 4g. She was only getting 17mb and I was getting 25 it was sweet. Wifi she was getting 20 and I was getting 35. I'm just amazed. The camera is so responsive it lags a little in high motion but its still clear. Iv only had one fc trying to record. Sure theory will fix this soon. The two things I do not like though is maybe some one has a fix the wallpaper only shows one quarter of it and does not slide when going through home pages. And the last thing is long pressing screen you can only chose wallpapers can't add apps to screen unless you open the app drawer and choose from there. So first from ivy ever flashed was so easy and simple I give this twenty stars easy

    Sent from my XT912 using DroidForums
     
  10. pokskip

    pokskip Member

    Joined:
    Aug 30, 2011
    Messages:
    59
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    Forgot to add no video works..... just shows pictures every ten seconds


    Sent from my XT912 using DroidForums
     
  11. holla420

    holla420 Member

    Joined:
    Oct 17, 2011
    Messages:
    167
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    atlanta,ga
    Ratings:
    +0
    u should get on the leak video works i was apart of the soak test when motorola was pushing ics til they said it would be gb not ics.so i went back to stocked.i was using the cheesecake.apk method theres an easier way to get ics and i'm back on the leak only thing that doesnt work on the leak that i kno of so far is mototcast.i miss my cheesecake :( but hey at least i'm still rocking ics.
     
  12. rockaholic112

    rockaholic112 New Member

    Joined:
    May 6, 2012
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Stupid question here. I'm on black widow ics right now, and I want to switch to this. Do I have to restore to gingerbread through droid razr utility, or can I do a factory reset and flash?
     
Search tags for this page

aokp ics spyder rom

,

aokp on lg spectrum bootloops

,

axi0m razr b16

,

axi0m razr b21 cmplx xt912

,

axi0m razr b21 cmplx xt912 rom

,

unknown volume for path sd-ext