Anyway to use MotoBlur widgets in other launcher

Discussion in 'Motorola Droid Bionic' started by alm0614, Sep 22, 2011.

  1. alm0614

    alm0614 Active Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    1,240
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +5
    Is there anyway to use motoblur widgets (mainly the quick contacts one) in launcherPro/ADW/goLauncher?
     
  2. idefiler6

    idefiler6 Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    243
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    Those launchers don't remove the blur widgets. They only way to get rid of the blur widgets is to freeze/delete them or flash a custom ROM.
     
  3. blickley

    blickley New Member

    Joined:
    Jul 27, 2011
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I think the question was about how to use them in alternative launchers, not how to get rid of them. I thought I saw a post that they now worked in ADW somewhere, but I may be mistaken. I tried the moto widgets in Launcher Pro and Go Launcher with no success.
     
  4. astokes

    astokes Member

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    67
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +2
    I think the OP wants to use the widgets with other Launchers not freeze/disable them. I dont think you can use blur widgets without running blur, the widgets are there to select but they wont load.
     
  5. alm0614

    alm0614 Active Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    1,240
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +5
    Yea I've had the same experience, they seem to go on the screen but don't load.. do they work in ADW?
     
  6. bdawson21

    bdawson21 Member

    Joined:
    Jan 20, 2010
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    AL
    Ratings:
    +0
    I use Go Launcher EX and the Blur widgets work for me.
     
  7. Jungle King 76

    Joined:
    Oct 25, 2010
    Messages:
    927
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Back and forth between AZ and PA
    Ratings:
    +13
    I was using adw launcher and most of the widgets worked. I think the quick contract widget was the only one that did not work on adw.


    Sent from my DROID BIONIC using DroidForums
     
  8. Tegamal

    Tegamal Member

    Joined:
    Dec 19, 2009
    Messages:
    380
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Indiana, PA
    Ratings:
    +0
    Same here, it would add it to the homepage, but nothing would show up. If I held down on where the widget was placed, it would act like there was one there, but invisible. Weird.

    Sent from my ROOTED DROID BIONIC using DroidForums
     
  9. alm0614

    alm0614 Active Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    1,240
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +5
    Does the quick contacts widget work on Go Launcher Ex? I tried it and it seemed to do the there/not visible thing.. anyone having success with this? Or, does anyone know of a widget on the market like the quick contacts one.
     
  10. gmorgan056

    gmorgan056 Member

    Joined:
    Jun 23, 2010
    Messages:
    449
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Seattle, WA
    Ratings:
    +1
    I've tried the quick contacts on all three major launchers, go, adw, and Lp. Didn't work for any. All the other widgets worked fine.
     
Search tags for this page
cã­rculos widget no adw launcher
,
circulos widget go launcher
,
motoblur favorite contact widget
,
motoblur widget
,

motoblur widgets

,
motorola blur quick contact
,
widget circulos en launchers
,
widgets de motoblur
,
widgets motoblur
,
xposed motoblur