1. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Anything good about ICS?

Discussion in 'Droid Razr and Razr Maxx ICS discussion' started by My91sho, Jul 6, 2012.

  1. My91sho
    Offline

    My91sho New Member

    Joined:
    Jun 17, 2012
    Messages:
    26
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    I just got my Maxx, and all I seem to be hearing is bad stuff about ICS. Should I update or not?

    The last thing I need is for my phone to take a crap. I'm a truck driver and my phone is my lifeline. I need my Netflix while I'm on the road. Not to mention if I have a breakdown/blowout and need to call road service.

    Some productive feedback please...Thanks
  2. cbroussard99
    Offline

    cbroussard99 New Member

    Joined:
    Dec 17, 2010
    Messages:
    95
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    You'll be ok...its not affecting my netflix or my ability to make calls. All the issues are far and few between. Not all phones have issues.
  3. monkey_man
    Offline

    monkey_man New Member

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    313
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    ICS is more eye candy to look at, but its no different if you have 3rd party home launcher. I am staying with GB, and my bro wished he could too ;). I hope Verizon don't force me to update anytime soon! Let's hope for Jelly bean then :rofl2:
  4. TisMyDroid
    Offline

    TisMyDroid New Member

    Joined:
    Feb 16, 2011
    Messages:
    4,453
    Likes Received:
    353
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Central New York
    I think if you just got your Maxx, it is a perfect time to update to ICS because you will be updating on a clean slate which tends to make everything much more smooth with ICS. I did an fdr about a week before the update and I have no problems.
  5. My91sho
    Offline

    My91sho New Member

    Joined:
    Jun 17, 2012
    Messages:
    26
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Upgrade complete. We'll see if I like it. Kinda pissed they took the camera off the lock screen though
  6. allawayr
    Offline

    allawayr New Member

    Joined:
    Jun 25, 2012
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I'm pretty sure it's still there, unless I'm missing something and am confused as to what you are talking about....
  7. jtc303
    Offline

    jtc303 New Member

    Joined:
    Mar 18, 2012
    Messages:
    847
    Likes Received:
    26
    Trophy Points:
    0
    Location:
    MA
    ? It should be there... do you have your screen lock set to "slide"?
  8. blowabs
    Offline

    blowabs New Member

    Joined:
    Jun 10, 2012
    Messages:
    116
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    ITS there...swipe up...its really just like Quick Launch app...
  9. JOSHSKORN
    Offline

    JOSHSKORN Member

    Joined:
    Nov 23, 2010
    Messages:
    431
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Slide the on-screen key to the 9 o'clock position.

    Also, about Jelly Bean, I hear it's suppose to have a built-in Siri-like app. Will MAXX users be eligible for the update, remains to be seen. I'll probably happen one way or the other...if you know what I mean.
  10. My91sho
    Offline

    My91sho New Member

    Joined:
    Jun 17, 2012
    Messages:
    26
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Gotcha...I don't have mine set to slide though. I always use a pattern lock...too many chicks try seeing my stuff. Lol

    I switched it and it's there, just can't use it with the lock too. Damn
  11. maxx1976
    Offline

    maxx1976 New Member

    Joined:
    Jun 17, 2012
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I find it funny that a million ppl complain about having to wait for ics then just complain about it when they get it.

    I personally like it better. Had to install flash to watch some videos and though there are little things that i have to "relearn" my 4g stopped dropping, i can now post on craigslist without issue, and even though my bars say i have less signal, i haven't noticed a difference in calls.
  12. Squeak87
    Offline

    Squeak87 New Member

    Joined:
    Mar 14, 2012
    Messages:
    313
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Plantersville, Texas
    Even though it says you have less bars its still the same as before, it just registers different on ICS. I agree with the complaining though. Haha.

    (DR0ID RAZĀ® M@XX)
  13. jtc303
    Offline

    jtc303 New Member

    Joined:
    Mar 18, 2012
    Messages:
    847
    Likes Received:
    26
    Trophy Points:
    0
    Location:
    MA
    Yea kinda weird but oh well... dont have anything to hide
  14. altjx
    Offline

    altjx New Member

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Messages:
    630
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Heh, yeah. I actually made a thread about this as well. It sucks that you can't have those 4 icons on the lock screen with security. It actually worked this way during the ICS (.79) leak. Not sure why they chose to get rid of it. Oh well though, lol. It's either the 4 icons on the lockscreen without authentication, or just authentication.
  15. Caesars
    Offline

    Caesars Well-Known Member

    Joined:
    Feb 16, 2012
    Messages:
    1,204
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    48
    I don't want to be Downer but I'm pretty sure the MaXx is never getting JB lol :(
    MAXX.edu
  16. jmurra
    Offline

    jmurra New Member

    Joined:
    Jul 10, 2011
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    a few irratating things, nothing magical


    I have the upgrade, not happy that the notification icon is gone from the bottom of home screen. Now you have to TRY to grab this thin little black ribbon up at the very top of the screen and pull down the notifications you have. It is also different in how you can skip/close notifications you don't want to deal with. I USED to be able to select 3G ONLY when I was out of the metro 4G area. Now I can't do that, the choices are "global" or "3G/4G". Yes there is a drawn out way of going in and programming your phone to 3G but it reverts when the phone is turned off or in airplane mode. I used to have one email icon that showed that I had email on one of the 3 email accounts contained within the one master icon. Now that has gone away, and you have to open the icon and then go to the top and swipe down from one email in box to another - much more of a pain.
  17. 94lt1
    Offline

    94lt1 Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Jan 16, 2012
    Messages:
    11,263
    Likes Received:
    587
    Trophy Points:
    113
    Location:
    SE TX
    Moving to the ics forum...

    DROID RAZR MAXXIMIZED!!!! PREPARE TO BE VANQUISHED!!!