Anyone use the FoxFi App

Discussion in 'Droid RAZR' started by drgnshadow85, Apr 9, 2012.

  1. JohnnytheK

    JohnnytheK Senior Member

    Joined:
    Aug 5, 2010
    Messages:
    1,448
    Likes Received:
    54
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +61
    Works very well for me with my Kindle Fire and Netflix; however, I've used 10 GB this month!
    I've never gone over 5 before. I have unlimited but doesn't my current usage make me an evil power user and a target for slow down?
     
  2. Cor3yS

    Cor3yS Member

    Joined:
    Jan 12, 2011
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    ^^^ i'm fearing this too.(ps3 game updates battlefield 1000+ MBs) Its awesome I got a non rooted razr and it runs 4g amazingly fast for my ps3 or other peeps non 4g phones lol but phone does get warm so keep ventilated and take breaks leave it on charger

    Sent from my DROID RAZR using DroidForums
     
  3. Diordna

    Diordna Active Member

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    1,339
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Cape Coral - FLORIDA
    Ratings:
    +4
    I went to a store with tablets displayed, and their internet wouldn't let me get on Facebook or anything good really. So I tested this app out for the first time and wow it worked perfect! I put the displayed tablets to my phones wifi and bypassed the proxies so I went on Facebook and anything else, I felt like I "beat the system" it was great.

    Sent from my DROID RAZR using DroidForums
     
  4. thaDroidz

    thaDroidz Silver Member

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    2,057
    Likes Received:
    44
    Trophy Points:
    113
    Location:
    neptune
    Ratings:
    +44
    Ha... ha..
    "Mommy mommy look, that guy is watching porno"

    ----posted maxx'ed out----
     
  5. FoxKat

    FoxKat Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    14,717
    Likes Received:
    4,731
    Trophy Points:
    838
    Location:
    Pennsylvania
    Ratings:
    +5,270
    Current Phone Model:
    Droid Turbo 2 & Galaxy S7
    And the Verizon store employees are too! Look that one bookmarked the site on his own phone!


    Sent from my DROID RAZR using Tapatalk with speech to text translation. Please excuse any minor grammatical/punctuation/spelling errors.
     
  6. Diordna

    Diordna Active Member

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    1,339
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Cape Coral - FLORIDA
    Ratings:
    +4
    Lol no but should of left it on some obscure site haha

    Sent from my DROID RAZR using DroidForums
     
  7. ascreen06

    ascreen06 Member

    Joined:
    Mar 28, 2010
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Works well with ipad(3) and iphone, both recognize hotspot but only connects with restart of razr. friends iphone can't connect to www @ work but thru my Razr he was flyn the www...lol.

    Sent from my DROID RAZR using DroidForums
     
  8. Droid4G

    Droid4G New Member

    Joined:
    Apr 19, 2012
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I have had a few connectivity issues other than that works great.

    Sent from my DROID RAZR using DroidForums
     
  9. 69copo

    69copo Member

    Joined:
    May 16, 2010
    Messages:
    155
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Down range.......
    Ratings:
    +5
    I use FoxFi like its my job! I average about 25G a month on my unlimited plan. Right now I'm at 10.7 and have never gotten any extra charges or been throttled. Had PDAnet before and the connection wasn't stable enough for me.

    Sent from my DROID BIONIC using DroidForums
     
  10. marcelo

    marcelo Member

    Joined:
    Jun 19, 2010
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Florida
    Ratings:
    +0
    I just installed foxfi. Worked great right off the bat. Thanks everyone! Noticably slower than my home DSL wifi but on 3G network. Can't wait for 4G, verizon says in 6 months.dancedroid
     
  11. Gleason81

    Gleason81 Member

    Joined:
    Nov 15, 2011
    Messages:
    148
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Nebraska
    Ratings:
    +0
    I am grandfathered under "unlimited data" and can assure you I use A LOT of data. I use the FoxFi app with much success. I do recommend it! Be informed though, that it does take longer to connect to the internet...takes a couple of minutes to connect to the internet when using FoxFi with your computer/laptop... noticeably longer than traditional connections...so be patient...don't assume it isn't "connecting"...give it a couple extra minutes...but once connected you'll enjoy decent speed. I say this because I've seen maybe people say it won't connect but IMO I think they are a little too impatient waiting for the app to connect with your computer/laptop.
     
  12. mykl376

    mykl376 Member

    Joined:
    Nov 28, 2011
    Messages:
    129
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +7
    It works fine for me still. I don't use it much, but it's nice to have the option when needed. My laptop and the wife's iPad connect just fine. On a recent trip, she lost data on her iPad(AT&T) and I turned on foxfi so she could continue facebooking and pinteresting. I love giving her crap when she has little or no signal, and I look on my phone and have a strong signal with Verizon! Maybe different in other parts of the country but in my area of Florida, Verizon is by far the best for signal. AT&T is second. Sprint is horrible when you get out of town here.
     
Search tags for this page

does foxfi charge

,
foxfi for iphone verizon
,
foxfi legit
,
foxfi safe to use
,
how to use bluetooth mode on foxfi
,
how to use foxfi app
,
how to use foxfi bluetooth mode
,
is foxfi app safe
,

is foxfi safe

,

is foxfi safe to use