anyone put a droid on metropcs?

Discussion in 'Off Topic Forum' started by Blasian shadows, Jul 11, 2010.

DroidForums.net is the premier Android Forum - Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
  1. Blasian shadows
    Offline

    Blasian shadows Member

    Joined:
    Jun 28, 2010
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Curious I just flashed my sisters Droid to metro PCs for her. Any one on here have a Droid on metros network? How is it?her bill is like half of mine lol so I'm sorta jealous
  2. mikejones396
    Offline

    mikejones396 New Member

    Joined:
    Jul 15, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    flashing moto droid to metro pcs

    hey bro, so you flashed a moto droid to metro? if so can you help me out to by giving me step by step instructions because i been searching every forum for a simple tutorial to flash my droid to metro and came up with nothing.

    !!!PLEASE HELP ME OUT!!!
  3. titans
    Offline

    titans Premium Member Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    2,664
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Ratings:
    +0
    Did you use the search tool on this forum? Theres a few threads on this.
  4. mikejones396
    Offline

    mikejones396 New Member

    Joined:
    Jul 15, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    i have but what do you type in the search forum?
  5. FLAWL3SS
    Offline

    FLAWL3SS New Member

    Joined:
    Jul 19, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Miami, FL
    Ratings:
    +0
    My Motorola Droid is flashed to Metro Pcs. Everything was working perfectly until I updated to Froyo 2.2.... Now the only thing that isn't working is metro web >.<. But the phone is amazing for 40$ a Month. :)
  6. mikejones396
    Offline

    mikejones396 New Member

    Joined:
    Jul 15, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    sorry to here that. i just recently got my droid flashed and everything works, did it all by myself felt good. thanks to all the supporters out there. so yeah i've heard that the froyo 2.2 doesnt support iptables thats why the web doesnt work....i think.
  7. FLAWL3SS
    Offline

    FLAWL3SS New Member

    Joined:
    Jul 19, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Miami, FL
    Ratings:
    +0
    Yes I spoke to the guy who flashed my phone....he simply stated that web doesent work on Froyo and he said that he'd downgrade it for me and get the web working again..... However, I like the froyo update that I applied, and considering that metroweb is ever so sluggish, I can live without it. For now, I'm fine with Wifi and MMS :)

    Oh! and congrats with doing it all yourself!
  8. yulaw84
    Offline

    yulaw84 New Member

    Joined:
    Aug 8, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Hey guys, new to this site. I had my 2.1 stock droid phone flashed to metro pcs to take advantage of the lower flat price with unlimited talk and text and unlimited international calling. Kind of glad i'm out of Verizon with their b.s. hidden fees and extra taxes.

    Just recently got into the whole rooting thing after I got time off from work.

    Anyone figure out a fix yet on the metroweb problem on the Froyo 2.2 update?

    Metroweb is slow but something I still want for those emergency moments. I mostly check out the browser when wifi is available at office or at home.

    Does GPS and MMS still work with Froyo 2.2? And how much more of an improvement is Froyo 2.2 from Eclair 2.1? Is the battery life much better with 2.2?
  9. FLAWL3SS
    Offline

    FLAWL3SS New Member

    Joined:
    Jul 19, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Miami, FL
    Ratings:
    +0
    sorry for the late reply!


    Everything works for me on froyo 2.2 except for metro web

    However, I read somewhere that when you upgrade to 2.2, it erases some settings but you can restore metro web if you re-setup the original settings....

    My battery life has improved since I upgraded to froyo!
  10. yulaw84
    Offline

    yulaw84 New Member

    Joined:
    Aug 8, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Thanks for the info.

    I love the service of Metro so much, that I decided to buy another flashed metro pcs droid phone for a relative. So I go to the store and try to activate it, and to my surprise, the tech people at MetroPcs say it's incompatible in Philadelphia area. I'm like, "Well my Droid phone works just fine here." To which the dimwit just shrugged off and reiterated that they can't do that here because of new network mumbo jumbo. Total B.S.! So now I'm just having the phone sent to a tech guy in Florida where my other droid was bought and programmed to my telephone #.

    Now I have to fork over an extra $75 and ship it to florida just to have the other droid phone activated to my relative's number.

    Geez, MetroPcs techs need further training, because they are certainly very incompetent in the Philly area.

    It's like they're speaking half english and other half jibberish at the same time.
  11. aminaked
    Offline

    aminaked Silver Member

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    2,186
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    California, USA
    Ratings:
    +0
    I don't want to argue, but this crosses the line into "stealing" as far as I'm concerned. Maybe not.
    Last edited: Aug 11, 2010
  12. yulaw84
    Offline

    yulaw84 New Member

    Joined:
    Aug 8, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    What exactly am I stealing? I paid for the phones full price, it's my property and can do whatever I want with it. I'm paying for a service other than Verizon. The important word there is, "Paying." How is it stealing when I am Paying for a service? Let me remind you again that I paid full price for the phone. It's mine because I exchanged monetary currency for an electronic product I'm free to use any way I want.

    Please remember, Verizon does not own or make the phones. The Droid is out in several different carriers in different countries. Once Motorola sells to the outside market, the phones belong to the consumers who purchase them.

    Where's the backbone of your argument? If by "stealing" you mean modifying the phone that I paid full price for and changing carrier services, then you are as guilty as I am or else you wouldn't be in these forums rooting your phone or customizing it without the approval of your Lord and Master, Verizon or whatever carrier your phone is under. YOU, downloading torrents without paying for albums and movies---Now That's Stealing!

    Oh, BTW, I have a 2 Blackberry phones for my business and Verizon FiOs for my house. I pay my bills! And whatever extra dollar I save is good for my wallet. So if you are going to try to argue about me being a miser and consider that to be stealing, well I have you beat again.

    You, sir, are probably a leftist socialist or still living with mommy and daddy oblivious to the current economic climate we are living under. "Every penny counts" is the phrase you'll soon learn in the real world.

    You want to know what's stealing? Your leftist leader, Barry Obama spending willy-nilly as if money grew on trees, leaving you and your future descendants to pay the bill! Why don't you just switch to the iPhone, I'm sure you'll fit in well with those tree-hugging hipsters in the Apple forums.

    Good Night! I can't stay and argue with you, I have to sleep because I have work tomorrow so I can pay my bills so I can have a happy and Financially Secured life. You, calling me a thief for switching to a cheaper carrier is laughable, that's like me calling you out for stealing because your daddy pays for all your bills. It's called saving money, and the more I save, the more well off I become. Do you get how Life works now? Jerk!
  13. aminaked
    Offline

    aminaked Silver Member

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    2,186
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    California, USA
    Ratings:
    +0
    I appreciate your response. I added the "Maybe not." to my post after I thought about it a bit more. Maybe I should edit it again to say never mind.

    I'm going to respond to your post anyway. I said I didn't want to argue so I'm hoping you take this the right way.

    Nothing. I thought about it and realized I was probably wrong.

    It's not. You're right.

    There is none that I know of! I wasn't really arguing...I was stating what I thought was opinion and I guess it was actually just factually wrong.

    Hey, I never said I broke Lord Master Verizon's terms of service!

    Yes, the law says it is stealing, but morally, if you believe in the free flow of information then it isn't, right?

    No, leftism and socialism are ideals that don't seem to work in practicality, in my opinion. I consider myself to be an open-minded, more or less conservative guy.

    No, I've been living on my own for over a decade.

    I have a degree in Economics from Stanford and I'm trying to scrape by doing contract work and running web sites. I should probably try this metropcs mod. I hadn't heard of it. I wonder how the coverage is in my area.

    He's not your leader? Do you not live in the US? Anyway, I didn't vote for him and I can't say I know much about him that's all that impressive.

    I'd jailbreak the m'fer.

    He does pay for lunch almost all the time.

    That's crossing the line. No, I don't know how life works and I think anyone who says they do is lying.
    Last edited: Aug 11, 2010
  14. FLAWL3SS
    Offline

    FLAWL3SS New Member

    Joined:
    Jul 19, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Miami, FL
    Ratings:
    +0
    Yes, it is a great phone! :) That is pretty ridiculous. The guy in Philly just gave you mumbo jumbo! I'm actually selling my flashed Motorola Droid right now, and I am replacing with it a Htc Droid incredible. Once I get it though, I have to get the phone flashed. However, I am excited! :) Good luck!
  15. Dariel89
    Offline

    Dariel89 New Member

    Joined:
    Oct 24, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I got my buddy who does flashing and he is an excellent in doing it, I already have done 2 of my phones with him, and everything works even the mms and Internet , I know how to fix the Internet with the droid so add me on aim jimaguas89@aol.com I'm located in Miami fl
Search tags for this page
are droids compatible with metropcs
,
can i use droid x 2 on metro pcs
,
can i use my droid x with metro pcs#gsc.tab
,

can you put metro android on a verizon droid phone

,

cost to flash motorola droid x2 from verizon to metro pcs

,
does droid x 2 work on metro pcs
,

droid incredible to metro pcs

,

droid x metro pcs

,
how much does it cost to flash droid to metro pcs
,
ota verizon wireless droid x flashing to metro pcs