Anyone having the dreaded rotate to landscape bug?

Discussion in 'Droid RAZR' started by droid2drummer, Jan 17, 2012.

  1. droid2drummer

    droid2drummer Silver Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    2,596
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Ga...
    Ratings:
    +10
    I've noticed on a few occasions this happens as when I'm texting and i turn landscape the keyboard goes all one color and or sometimes white and only a reboot helps..lol Well i hope they fix this. I wonder because it may be an app if I'm the only one. But someone has to have seen this. Please comment and let me know so I may get an idea. Thanks!

    Tapped via Motorola Droid Razr!
    Peace!
     
  2. rjeatkrconley

    rjeatkrconley Active Member

    Joined:
    Dec 1, 2010
    Messages:
    226
    Likes Received:
    37
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +37
    Haven't seen that one. Bone stock. Only problem is 4g..as usual.

    Sent from my DROID RAZR using DroidForums
     
  3. droid2drummer

    droid2drummer Silver Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    2,596
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Ga...
    Ratings:
    +10
    I'm stock too so far..lol Just seeing how many others may have had this issue. I am going to look further into it. Mine didn't happen until the update. I'm waiting for the new update to be pushed as it should have fixes and UI changes too. I hear its pretty sweet.

    Tapped via Motorola Droid Razr!
    Peace!
     
  4. rjeatkrconley

    rjeatkrconley Active Member

    Joined:
    Dec 1, 2010
    Messages:
    226
    Likes Received:
    37
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +37
    The. 748 update? Mine came pre loaded with it. Do you have any keyboard apps or texting apps? They might be the cause.

    Sent from my DROID RAZR using DroidForums
     
  5. droid2drummer

    droid2drummer Silver Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    2,596
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Ga...
    Ratings:
    +10
    Not sure but there is a leak out. Its a 2.3.6 update. Its out in Europe and should make its way here. Nope I'm all stock. I do have ivona. But this has been on and off happening since a week after the last or first update from Dec 21...

    Tapped via Motorola Droid Razr!
    Peace!
     
  6. gling

    gling Member

    Joined:
    Jun 28, 2010
    Messages:
    148
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    18
    Location:
    So. Cal.
    Ratings:
    +11
    It's been here for a week or better (6.12.173.XT912.Verizon.en.US.) 2.3.6. It's helped my camera, data drops and has upgrades for motocast and various UI updates. Not sure if it will help your issue as I've never experienced it.

    Sent from my DROID RAZR using DroidForums
     
  7. droid2drummer

    droid2drummer Silver Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    2,596
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Ga...
    Ratings:
    +10
    Yeah its been over a week for sure. I haven't tried it yet but anyway I notice something fc every time I shut down or off. But it gets covered up. I will get a logcat of it when it starts happening ill run the log. I'm sure ill find it. Lol thanks guys. I'm hoping its my end anyway ...peace!

    Tapped via Motorola Droid Razr!
    Peace!
     
  8. droid2drummer

    droid2drummer Silver Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    2,596
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Ga...
    Ratings:
    +10
    OK..idea..one of you please do me a favor? Look at your battery usage on stock battery usage in settings. See if you see input.method.Latin...thanks. I've noticed this guy is always running. Maybe its one of the slide it . I deleted it a while back but who knows. It may be lingering and pulling info. Logcat tomorrow as I'm tired...lol thanks guys!

    Tapped via Motorola Droid Razr!
    Peace!
     
  9. rjeatkrconley

    rjeatkrconley Active Member

    Joined:
    Dec 1, 2010
    Messages:
    226
    Likes Received:
    37
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +37
    Non loquor latine
    Didn't see it.

    Sent from my DROID RAZR using DroidForums
     
  10. droid2drummer

    droid2drummer Silver Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    2,596
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Ga...
    Ratings:
    +10
    Well I found it. My logcat is just a tool worth having. I'm going to fix it. It was an app. Actually two fighting for system rights. Lol. Thanks all!

    Tapped via Motorola Droid Razr!
    Peace!
     
  11. Kimo91

    Kimo91 Member

    Joined:
    Jan 15, 2011
    Messages:
    401
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +10
    I've noticed this problem since I got my Razr but I find it so minor that I don't complain about it. Did the same on my old D2G so I figured its a Motorola thing with the UI and nothing else.

    Sent from my Rooted and Safestrapped Moto DROID RAZR
     
  12. droid2drummer

    droid2drummer Silver Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    2,596
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Ga...
    Ratings:
    +10
    Yup... I am trying something and if I fix it, I will post my results..

    Tapped via Motorola Droid Razr!
    Peace!
     
Search tags for this page

droid razr xt912 wont rotate screen

,

motorola razr screen not rotating 4.1.2

,

screen rotation razr xt912