Anyone had their Rezound stuck in infinite boot/crash loop?

Discussion in 'HTC Rezound' started by Namaste777, Dec 5, 2011.

  1. Namaste777

    Namaste777 New Member

    Joined:
    Dec 5, 2011
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I've had my Rezound for about 5 days now with really no problems to speak of whatsoever until today. I went to Restart it since it had been a couple of days and as I waited I realized it was taking a bit long and then noticed as it got to the home screen it said "Loading", that went away, then as I tried to pull the ring and it went black and rebooted on its own. Did this about 4 times before pulling the battery out. After having it out for a good 30 seconds, put it back in and all was back to normal. VERY STRANGE!!! BTW, during this loop I never had any connectivity at all. Has anyone had this happen? Called Verizon and had it documented for future reference. I really like this phone but honestly, I'm a bit concerned.

    Thanks for any input.
     
  2. hatchin

    hatchin Member

    Joined:
    Jul 6, 2010
    Messages:
    70
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    The reset option seems to cause this issue so read about it here:
    http://www.droidforums.net/forum/htc-rezound/184994-rezound-stuck-boot-loop.html

    Just pull the rear battery cover off, pull the battery out, pull the sim card out, put the battery back in, turn the phone on, click on phone (like your gonna make a call), then press *#*#4636#*#* to get into the phones sub menu, From there press Phone Information and then click on CDMA+LTE/EvDO auto, then the home button. Now tun off the phone, replace the sim card, re-install the back cover and then turn the phone back on. It should work perfectly now. From now on don't use the "restart" option, just use the turn off and then manually turn it back on after is shuts down and you will not have any more issues.
     
  3. ThaSurgeonGeneral

    Joined:
    Mar 18, 2011
    Messages:
    228
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Fairfield CA
    Ratings:
    +0
    Just a quick update, ever since I figured out that *# fix, restarting the phone has not reset the settings on this.... Yet....

    Sent from my red cased, red Beats logo stamped, red button lit REZOUND with $100 of FREE Monster Beats Audio connected by premium red Monster cabling in all its glory via the fantabulous Droid Forums Mobile App utilizing the premium 3G/4G data signal over the airwaves of the black and red network otherwise known as Verizon
     
  4. drtnsnw

    drtnsnw Member

    Joined:
    Jun 21, 2010
    Messages:
    376
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +14
    Instead of dialing all those numbers there is an app in the market called LTE switch. It is free and when you hit it, it brings you to that screen. Works great to switch you to 3g only to save battery

    From my Rockin Rezound
     
  5. cp24eva

    cp24eva Member

    Joined:
    Aug 31, 2011
    Messages:
    711
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +9
    Is this really in your tapatalk sig or something? LOL!
     
  6. rickuski

    rickuski New Member

    Joined:
    Jun 12, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    That's seriously the best signature I've ever seen lol. Way to love what you're rockin!

    Sent from my ADR6425LVW using DroidForums
     
  7. ThaSurgeonGeneral

    Joined:
    Mar 18, 2011
    Messages:
    228
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Fairfield CA
    Ratings:
    +0
    Lol, thanks! Hahaha

    Yes, that is actually on my DroidForums Sig... My computer sig is just as rediculous!

    Got the idea from a troll I met a few days back...

    Sent from my red cased, red Beats logo stamped, red button lit REZOUND with $100 of FREE Monster Beats Audio connected by premium red Monster cabling in all its glory via the fantabulous Droid Forums Mobile App utilizing the premium 3G/4G data signal over the airwaves of the black and red network otherwise known as Verizon
     
  8. cp24eva

    cp24eva Member

    Joined:
    Aug 31, 2011
    Messages:
    711
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +9
    Glad to see trolls have encouraged some good in this world.

    Sent from my ADR6425LVW using Tapatalk
     
  9. Seadog311

    Seadog311 New Member

    Joined:
    Jan 22, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I am having the same problem

    My problem is almost the exact same but it doesnt not stay at the home page it keeps "rebooting" or "restarting". I had bought it and exactly a week later it did this, So i brought it back and got a brand new phone. And it has been fine for the most part, until tonight. I went and restarted the new phone that i have had now for about roughly 3 weeks and well tonight is the like third time i had did the "restat on it and now as i am typing the phone is still "restarting" or "rebooting" and i tried all the things too. Taking the battery out and the sim card and it will restart all by itself and it will not stay at the homepage screen for very long before it restart all by itself. Even if i take the battery and the sim card out it will come on all by itself and I wont even touch the phone at all and it will do it Does anybody know why? So this is the second rezound i have had and it has done it with both phones i have had. I love the phone but this crap with it restart and shutting off all by itself is wanting me to take it and throw it across the room. PAying as much as i did for this phone there should be any kinda glitches like this especially with two phones within a month and a half of having it! Can anybody help me out? Thanks
     
  10. chatterbox

    chatterbox New Member

    Joined:
    Jan 29, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Thank you!!

    "THANK YOU SO MUCH FOR THE HELP...MY HTC REZOUND JUST WENT INTO LOOP AND WHEN I WAS ABLE TO STOP IT, THERE WAS NO SIGNAL! I CALLED VERIZON TECH SUPPORT AND HONESTLY, THEY DIDNT KNOW WHAT TO DO! SO I LOOKED ONLINE AND SEEN YOUR POST, WHICH HELPED SO MUCH AND ALL TO YOU, MY PHONE IS NOW WORKING!! THANK YOU!!!!" :icon_ lala::hail:
     
  11. boywonder

    boywonder New Member

    Joined:
    Jan 26, 2012
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    This happened to me but I went to Verizon where the sent me on a wild good chase to get a replacement. We went to a corporate store and they were going to get me a new one. They didn't have any in stock so they sent me to a BJ's which is there partner . They told me I couldn't replace mine there because I got it at an authorized dealer. Like seriously. I finally went and got my new one from the dealer.

    Sent from my Resound using DroidForums
     
  12. nelamvr6

    nelamvr6 Member

    Joined:
    Jul 18, 2010
    Messages:
    217
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    18
    Location:
    New London, CT USA
    Ratings:
    +12
    Current Phone Model:
    Samsung Galaxy S6
    Why are you yelling? TURN OFF YOUR CAPS LOCK!!
     
Search tags for this page
how do i reboot my htc rezound if it never actually boots
,
htc rezound boot loop
,
htc rezound glitches
,
htc rezound infinite reboot
,
htc rezound keeps crashing
,

htc rezound keeps restarting

,
htc rezound stuck in reboot cycle
,
htc rezound system crash
,
rezound infinite reboot
,
why does my htc rezound keeps rebooting