1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Anyone find a way to get 2.0 lockscreen on 2.1 ESE53?

Discussion in 'Android Hacks and Help' started by TNS201, Mar 10, 2010.

  1. TNS201
    Offline

    TNS201 New Member

    Joined:
    Jan 24, 2010
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I seen some other posts around here, some people pointed to an update.zip made by Pete which only works with 2.0.1 I believe. I tried this on Ultimate droid 6.5 and it just messed up the images, altough it seemed to be the old lockscreen, just the images were messed up, so I assume it just needs a little tweaking to work with 2.1 ese53.

    Also I don't want that market app. So don't post about it. I think you can still pull down your notification bar with that lock app running.
  2. DroidxRage
    Offline

    DroidxRage New Member

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Messages:
    628
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    New England - Home of Champions
    +1... love the old lock screen. Would love this. :)
  3. alienware777
    Offline

    alienware777 New Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    614
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
  4. pthance
    Offline

    pthance New Member

    Joined:
    Jan 11, 2010
    Messages:
    240
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Well as cool as this would be, I tried it on an ERE25 (CyanogenMod) with no luck. Good luck to those of you running ESE53, hope it works for you better than me.
  5. Shizzy1427
    Offline

    Shizzy1427 New Member

    Joined:
    Mar 24, 2010
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Doesnt work on Pete's BB .9 either. all the images are messed up
  6. Logan3824
    Offline

    Logan3824 New Member

    Joined:
    Jan 28, 2010
    Messages:
    450
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Houston
    I really wanted to use this but I am also running BB and it's definitely messed up :(
  7. alienware777
    Offline

    alienware777 New Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    614
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Hmm your right. I wanst thinking when I posted that. That's for 2.0.1 not 2.1. Sorry guys :(
Search tags for this page

360 lockscreen 2.1.2