Anyone else just lose the ability to make a call?

Discussion in 'Droid RAZR' started by Sydman, Jun 26, 2012.

  1. Sydman

    Sydman Premium Member
    Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Jul 18, 2010
    Messages:
    3,870
    Likes Received:
    609
    Trophy Points:
    243
    Location:
    Austin, Tx
    Ratings:
    +678
    Current Phone Model:
    Nexus 6P
    So my phone rang and before I could pick it up I guess the person hung up the call. I went to call them back and the call ended, said it was lost. Tried calling another number and the same thing, disconnected after a few seconds. Tried calling VM and same thing, nothing.

    I did a hard reset, nothing. Toggled airplane mode, nothing. Turned WIFI off, nothing. Turned WIFI on, nothing. Safe Mode, nothing.

    I am bouncing between four and five bars of reception and I never have any trouble at my house, went upstairs near a window and outside and nothing changes. Just hoping I am not alone on this one.
     
  2. 94lt1

    94lt1 Super Moderator
    Staff Member Premium Member

    Joined:
    Jan 16, 2012
    Messages:
    17,150
    Likes Received:
    4,040
    Trophy Points:
    1,138
    Location:
    SE TX
    Ratings:
    +4,530
    Current Phone Model:
    Droid Turbo 2
    Clear the cache, you know how I'm sure you know how, try that..

    DROID RAZR MAXXIMIZED!!!! PREPARE TO BE VANQUISHED!!!
     
  3. Sydman

    Sydman Premium Member
    Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Jul 18, 2010
    Messages:
    3,870
    Likes Received:
    609
    Trophy Points:
    243
    Location:
    Austin, Tx
    Ratings:
    +678
    Current Phone Model:
    Nexus 6P
    Tried that too, nothing :(
     
  4. 94lt1

    94lt1 Super Moderator
    Staff Member Premium Member

    Joined:
    Jan 16, 2012
    Messages:
    17,150
    Likes Received:
    4,040
    Trophy Points:
    1,138
    Location:
    SE TX
    Ratings:
    +4,530
    Current Phone Model:
    Droid Turbo 2
    Go into settings, and go into your mobile networks, select GSM, then switch it back to global or lte/cdma

    DROID RAZR MAXXIMIZED!!!! PREPARE TO BE VANQUISHED!!!
     
  5. Sydman

    Sydman Premium Member
    Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Jul 18, 2010
    Messages:
    3,870
    Likes Received:
    609
    Trophy Points:
    243
    Location:
    Austin, Tx
    Ratings:
    +678
    Current Phone Model:
    Nexus 6P
    I am still on GB, but switched to LTE/CDMA and tried it and got nothing. Then switched back to CDMA only and tried a call, nothing. My signal is sitting around -84 up to -100 dBm, showing 5 full bars but not able to call.
     
  6. Sydman

    Sydman Premium Member
    Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Jul 18, 2010
    Messages:
    3,870
    Likes Received:
    609
    Trophy Points:
    243
    Location:
    Austin, Tx
    Ratings:
    +678
    Current Phone Model:
    Nexus 6P
    As a test I just went upstairs and called myself on my VOIP work phone. It rang on my cell but when I picked it up it immediately disconnected.
     
  7. wkayl

    wkayl Member

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Messages:
    70
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +7
    I had a similar problem. Did the down volume/power reset and it took care of it.

    Sent from my DROID RAZR using Tapatalk 2
     
  8. 94lt1

    94lt1 Super Moderator
    Staff Member Premium Member

    Joined:
    Jan 16, 2012
    Messages:
    17,150
    Likes Received:
    4,040
    Trophy Points:
    1,138
    Location:
    SE TX
    Ratings:
    +4,530
    Current Phone Model:
    Droid Turbo 2
    Wow... do a battery pull lmao.. just kidding.

    Call and see if there's a network issue, you may try a fdr??

    DROID RAZR MAXXIMIZED!!!! PREPARE TO BE VANQUISHED!!!
     
  9. Sydman

    Sydman Premium Member
    Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Jul 18, 2010
    Messages:
    3,870
    Likes Received:
    609
    Trophy Points:
    243
    Location:
    Austin, Tx
    Ratings:
    +678
    Current Phone Model:
    Nexus 6P
    Tried that twice.
     
  10. 94lt1

    94lt1 Super Moderator
    Staff Member Premium Member

    Joined:
    Jan 16, 2012
    Messages:
    17,150
    Likes Received:
    4,040
    Trophy Points:
    1,138
    Location:
    SE TX
    Ratings:
    +4,530
    Current Phone Model:
    Droid Turbo 2
    Sorry.. I thought you were probably on gb

    DROID RAZR MAXXIMIZED!!!! PREPARE TO BE VANQUISHED!!!
     
  11. Sydman

    Sydman Premium Member
    Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Jul 18, 2010
    Messages:
    3,870
    Likes Received:
    609
    Trophy Points:
    243
    Location:
    Austin, Tx
    Ratings:
    +678
    Current Phone Model:
    Nexus 6P
    OH NO, the FDR was uttered. I was kind of thinking it may come to that. Course sadly I don't really use my cell phone for phone calls, between my wife and I we usually use about 40 minutes out of our 700.

    So if anything I will give it a few days to work itself out or then do a FDR. I will call Verizon on my work phone and see what is up.
     
  12. cereal killer

    cereal killer Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    11,397
    Likes Received:
    1,280
    Trophy Points:
    558
    Location:
    Austin, TX
    Ratings:
    +1,427
    Current Phone Model:
    Nokia Lumia Icon
    As per my pm to you, let us know the outcome. On my end we are fine here in Bee Cave/Austin. Good luck!
     
Search tags for this page
droid maxx not making calls
,
droid razr hd cant make phone calls
,

droid razr maxx wont make calls

,

droid razr wont make calls

,
droid ultra cant make calls
,
droid ultra maxx not making phone calls
,
moto razor hd will text but not make calls
,
motorola razr 3 not making calls
,

razr maxx not making calls

,

razr maxx wont make calls