Any working hack to use Droid4 ICS on AT&T?

Discussion in 'Droid 4 Hacks' started by Germanguy, Aug 14, 2012.

  1. Germanguy
    Offline

    Germanguy New Member

    Joined:
    Mar 24, 2011
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Anybody know of a working hack to use Droid4 ICS on AT&T?
  2. androiduser2459
    Offline

    androiduser2459 New Member

    Joined:
    Aug 7, 2012
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Can't be done. Droid 4 runs on CDMA network and AT&T is GSM.
  3. Germanguy
    Offline

    Germanguy New Member

    Joined:
    Mar 24, 2011
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    It does have the right GSM frequencies in addition to CDMA and LTE, it also can be used abroad on GSM networks. But Verizon is somehow blocking access to the US GSM networks. Hence my question whether anybody has found a hack to do this.
  4. GigaJake
    Offline

    GigaJake New Member

    Joined:
    Oct 8, 2011
    Messages:
    437
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    0
    Not true. Most Verizon/Motorola smartphones have a GSM radio built in for international use. I personally flashed my old Droid 3 to AT&T for a friend.

    Sent from my DROID4 using Tapatalk 2
  5. Munst3rr
    Offline

    Munst3rr New Member

    Joined:
    Jul 29, 2012
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Flint,Michigan
    There's a way to do it, just a matter of finding what's blocking it, could be the radio itsself or something completely different, I've manage to get it to catch on att network once on boot there's tons of different threads on this subject

    Sent from my DROID4 using Xparent SkyBlue Tapatalk 2
  6. androiduser2459
    Offline

    androiduser2459 New Member

    Joined:
    Aug 7, 2012
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Sorry. Nice to know. I guess u learn something new every day.
  7. Munst3rr
    Offline

    Munst3rr New Member

    Joined:
    Jul 29, 2012
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Flint,Michigan
    Its all good, bionic users who stay on gb doing the nv edit can use gsm carriers in the states and global not sure about being on ics for them tho, but the reason for that I believe is the bionic was made somewhat like the d2g and droid pro, gsm for droid4 and droid razr on att will be trickier everyday I'm trying something new to get it working, so are other users I believe it can be. done tho

    Sent from my DROID4 using Xparent SkyBlue Tapatalk 2
  8. Germanguy
    Offline

    Germanguy New Member

    Joined:
    Mar 24, 2011
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Bump.
    Any new updates on possible working hacks to make the Droid 4 work on AT&T?
Search tags for this page
can you use verizon droid 4 on att
,

droid 4 at&t

,

droid 4 att

,
droid 4 for at&t
,
droid 4 gsm at&t
,

droid 4 on at&t

,

droid 4 on att

,
how make droid 4 verizon to work on at&t
,
how to get a verizon droid 4 to work on at&t
,
how to make a droid work for at&t
,
how too make a verison droid work on at&t
,
motorola droid 4 on at&t
,

use droid 4 on at&t

,
use droid 4 with att
,
will droid 4 work on at&t