Any working hack to use Droid4 ICS on AT&T?

Discussion in 'Droid 4 Hacks' started by Germanguy, Aug 14, 2012.

  1. Germanguy

    Germanguy Member

    Joined:
    Mar 24, 2011
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Anybody know of a working hack to use Droid4 ICS on AT&T?
     
  2. androiduser2459

    androiduser2459 New Member

    Joined:
    Aug 7, 2012
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Can't be done. Droid 4 runs on CDMA network and AT&T is GSM.
     
  3. Germanguy

    Germanguy Member

    Joined:
    Mar 24, 2011
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    It does have the right GSM frequencies in addition to CDMA and LTE, it also can be used abroad on GSM networks. But Verizon is somehow blocking access to the US GSM networks. Hence my question whether anybody has found a hack to do this.
     
  4. GigaJake

    GigaJake Member

    Joined:
    Oct 8, 2011
    Messages:
    437
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +17
    Not true. Most Verizon/Motorola smartphones have a GSM radio built in for international use. I personally flashed my old Droid 3 to AT&T for a friend.

    Sent from my DROID4 using Tapatalk 2
     
  5. Munst3rr

    Munst3rr Member

    Joined:
    Jul 29, 2012
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Flint,Michigan
    Ratings:
    +0
    There's a way to do it, just a matter of finding what's blocking it, could be the radio itsself or something completely different, I've manage to get it to catch on att network once on boot there's tons of different threads on this subject

    Sent from my DROID4 using Xparent SkyBlue Tapatalk 2
     
  6. androiduser2459

    androiduser2459 New Member

    Joined:
    Aug 7, 2012
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Sorry. Nice to know. I guess u learn something new every day.
     
  7. Munst3rr

    Munst3rr Member

    Joined:
    Jul 29, 2012
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Flint,Michigan
    Ratings:
    +0
    Its all good, bionic users who stay on gb doing the nv edit can use gsm carriers in the states and global not sure about being on ics for them tho, but the reason for that I believe is the bionic was made somewhat like the d2g and droid pro, gsm for droid4 and droid razr on att will be trickier everyday I'm trying something new to get it working, so are other users I believe it can be. done tho

    Sent from my DROID4 using Xparent SkyBlue Tapatalk 2
     
  8. Germanguy

    Germanguy Member

    Joined:
    Mar 24, 2011
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Bump.
    Any new updates on possible working hacks to make the Droid 4 work on AT&T?
     
Search tags for this page
can you use verizon droid 4 on att
,

droid 4 at&t

,
droid 4 att
,
droid 4 for at&t
,
droid 4 gsm at&t
,

droid 4 on at&t

,

droid 4 on att

,
how too make a verison droid work on at&t
,
use droid 4 on at&t
,
will droid 4 work on at&t