1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

any one having problems with Slacker

Discussion in 'App Announcements' started by biggestmexi, Feb 24, 2010.

  1. biggestmexi
    Offline

    biggestmexi New Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    256
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    for some reason, slacker on my phone is terrible.

    it does not want to stay running in the background and when I have to go back into it to restart it it sometimes logs me out.

    any one else with this issue?
  2. 640k
    Offline

    640k New Member

    Joined:
    Nov 4, 2009
    Messages:
    2,123
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    have not. are you in an area that has low 3G coverage so you're using WiFi instead?
  3. biggestmexi
    Offline

    biggestmexi New Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    256
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    nah, im getting 1.5Mbps from the speed test app.

    could it be related to memory?
  4. 640k
    Offline

    640k New Member

    Joined:
    Nov 4, 2009
    Messages:
    2,123
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    ? are you running the latest update? does it just stop playing or something? are you using the cache feature? you sure you're not demoing their "pro" app?
  5. biggestmexi
    Offline

    biggestmexi New Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    256
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    droid mod 1.0, it stops playing and sometimes logs me out

    no im not using cache yet. I an always around good coverage.

    and not using pro
  6. 640k
    Offline

    640k New Member

    Joined:
    Nov 4, 2009
    Messages:
    2,123
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    maybe it's your ROM then. i'm still on stock, but rooted.
  7. biggestmexi
    Offline

    biggestmexi New Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    256
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    never mind.

    its these damned live wall papers.

    er. no matter how far I overclocked, it did not work.

    or a memory manager.

    oh well, they work with my "on-board" music