Android.Process has stopped

Discussion in 'Team D1-MIUI' started by Arcy, Dec 3, 2010.

  1. Arcy
    Offline

    Arcy New Member

    Joined:
    Sep 1, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ok so I switch to the MIUI 0.11.26.1 Rom yesterday and have been having this problem constantly.

    It first happened when I tried to load a new kernel (slayer), so I attempted to go to my most recent backup where the problem began to occur as well. Only thing that seemed to fix the issue was wiping and reflashing the rom. Now today it is happening again after attempting to switch themes.

    I am wondering if there is a fix for this? I tried searching on here and only found one post really touching on it, and that was someone asking for help as well.
    Last edited: Dec 3, 2010
  2. jt.02
    Offline

    jt.02 New Member

    Joined:
    Apr 15, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    +1 on this issue
    Same thing...seemed to worked fine until i rebooted the phone. I wiped and re-flashed with sames results.
  3. Arcy
    Offline

    Arcy New Member

    Joined:
    Sep 1, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    On some further testing I'm beginning to think it might be something that I was restoring with Titanium. Going to go through and restore stuff slowly and see what breaks it.
  4. hoppermi
    Offline

    hoppermi New Member

    Joined:
    Aug 10, 2010
    Messages:
    837
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Did you guys restore any data from nandroid or Tibu?
  5. mal_eskrito
    Offline

    mal_eskrito New Member

    Joined:
    Jul 27, 2010
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    It Titanuim when you restore data. I read a post that the Devs are looking into it. just restore apps with no data.
  6. drew
    Offline

    drew New Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    242
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Cincinnati, OH
    This also happened to me, but I can't say for certain it was something I restored from Titanium. Since it was my first ever ROM flashing, I got annoyed and wiped and went to UD New Era. Realized that it wasn't much different from what I had, so wiped and flashed the 12.3 using ROM Manager / Clockwork.

    Other than having some apps not reinstall, it's been smooth and pretty quick. I'll probably flash a new kernel tomorrow to get it up to the 1ghz range.
Search tags for this page
the process com.android.phone has stopped g610 miui
,

unfortunatley the process com.android.phone has stopped miui