Android overclock by Jrummy

Discussion in 'Motorola Droid 2 Development' started by bishoy, Aug 4, 2011.

  1. bishoy
    Offline

    bishoy New Member

    Joined:
    Mar 20, 2010
    Messages:
    237
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hey I am using android overclock and I had a question, when I set frequencies at boot, I would reboot my phone and it wouldn't be overclocked! Am I doing something wrong or am I missing something?

    Sent from my Liberated Droid2
  2. brad92
    Offline

    brad92 New Member

    Joined:
    Sep 29, 2010
    Messages:
    4,498
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    0
    Location:
    TEXAS
    It takes awhile to set at boot. There is an 80 second delay default, but sometimes it takes a few minutes for me.

    MIUI
  3. MattHenson20
    Offline

    MattHenson20 New Member

    Joined:
    May 24, 2011
    Messages:
    111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Asheville, NC
    Same here, unavoidable, if it takes more than 5 minutes reinstall the app
  4. brad92
    Offline

    brad92 New Member

    Joined:
    Sep 29, 2010
    Messages:
    4,498
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    0
    Location:
    TEXAS
    I just assumed it had something to do with CM7 based ROMs...

    MIUI
  5. MattHenson20
    Offline

    MattHenson20 New Member

    Joined:
    May 24, 2011
    Messages:
    111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Asheville, NC
    Nah, timer is built in, can be turned as low as 60 seconds, just in case your phone is stuck in a boot reboot phase where overclock settings are the culprit, the delay gives you time to pull your SD card which defaults the OC settings
  6. brad92
    Offline

    brad92 New Member

    Joined:
    Sep 29, 2010
    Messages:
    4,498
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    0
    Location:
    TEXAS
    I have mine set to 50 seconds and it still takes awhile. Sometimes I have to manually do it.

    MIUI
  7. bishoy
    Offline

    bishoy New Member

    Joined:
    Mar 20, 2010
    Messages:
    237
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    yea i just end up doing it manually anyway. im running liberty 2.0.1
  8. MattHenson20
    Offline

    MattHenson20 New Member

    Joined:
    May 24, 2011
    Messages:
    111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Asheville, NC
    Seems to be a nagging issue with all of them, even Quickclock
Search tags for this page

android overclock torrent

,
android overclocking torrent
,
overlock jrummy
,
using jrummy overclock