Android Market- Beautiful Widgets

Discussion in 'Android General Discussions' started by dard12, Apr 1, 2010.

  1. dard12

    dard12 Member

    Joined:
    Dec 17, 2009
    Messages:
    87
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Louisiana
    Ratings:
    +0
    Well somehow in the process of all my installing of ROMs and wiping of cache/data I've managed to somehow make the Android market forget that I had purchased Beautiful Widgets. Yes, I do still have the app on my phone, but there is an update available today and when I tell it to update it takes me to the Buy Now page with my credit card info already in place as if I had never purchased the app before.

    What do I do to go about correcting this issue?
     
  2. mwhartman

    mwhartman Super Moderator/RS
    Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,737
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    453
    Location:
    South FL
    Ratings:
    +12
    I've not had that problem. Not sure how to advise. However, if you still have the email confirmation re your purchase perhaps you can send back to Google and ask for assistance.

    Mike
     
  3. LifeIsABeach

    LifeIsABeach Active Member

    Joined:
    Nov 2, 2009
    Messages:
    1,283
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0
    How did you restore Beautiful Widgets after installing the ROM? If you installed it from the SD card with something like Astro then that breaks the market link and the market no longer knows you downloaded it form there. Try uninstalling it (after saving the apk just in case) and then try re-downloading it from the market.
     
  4. dard12

    dard12 Member

    Joined:
    Dec 17, 2009
    Messages:
    87
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Louisiana
    Ratings:
    +0
    I just checked and the email is not there anymore.

    Surely there is another way to get a refund of some sort or something. I'm not paying the $2 again.
     
  5. dard12

    dard12 Member

    Joined:
    Dec 17, 2009
    Messages:
    87
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Louisiana
    Ratings:
    +0


    I used Titanium Backup.

    I tried your suggestion and it doesn't recognize that I've purchased the app and is telling me that I must purchase it.

    Surely my credit card is in the system. I thought my google account saved all purchases I made....

    Sigh.
     
  6. jsh1120

    jsh1120 Silver Member

    Joined:
    Dec 9, 2009
    Messages:
    2,454
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Seattle, Washington
    Ratings:
    +1
    How much is your time worth? Anything?
     
  7. dard12

    dard12 Member

    Joined:
    Dec 17, 2009
    Messages:
    87
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Louisiana
    Ratings:
    +0
    Yes?

    I don't understand the question.
     
  8. jsh1120

    jsh1120 Silver Member

    Joined:
    Dec 9, 2009
    Messages:
    2,454
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Seattle, Washington
    Ratings:
    +1
    Uh, wouldn't you be better off simply paying $2 rather than trying so desperately to find a way to correct a problem you caused?
     
  9. titans

    titans Premium Member
    Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    2,662
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Ratings:
    +0
    It might be a market error with your ROM...flash another one and see if that works.
     
  10. dard12

    dard12 Member

    Joined:
    Dec 17, 2009
    Messages:
    87
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Louisiana
    Ratings:
    +0
    No.
    I'm entitled to something I've purchased. I see no reason to have to purchase it again.
     
  11. jsh1120

    jsh1120 Silver Member

    Joined:
    Dec 9, 2009
    Messages:
    2,454
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Seattle, Washington
    Ratings:
    +1
    Your call. Considering that, as you said, you've managed to break the link with the market, it strikes me that you bear the responsibility. But if you value your time so minimally, go for it.
     
  12. dard12

    dard12 Member

    Joined:
    Dec 17, 2009
    Messages:
    87
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Louisiana
    Ratings:
    +0
    It's not time consuming if all it takes is a simple sit and wait for the developer to respond/fix the issue.

    Now if it is something more time consuming, then yes I may consider repurchasing(if an update is that substantial), but with what I have now I believe it will be fine.

    I was just curious to if this issue has occured before and if there was a quick fix.

    As for the guy suggesting about flashing a new ROM I'll try that because I've done multiple roms and haven't had the issue till yesterday. I'll wait till I find the rom I like.
     
Search tags for this page

android beautiful widgets restore

,

android credit card widgets

,

how much data do widgets use?

,

restore beautiful widgets after update