android help.

Discussion in 'Droid Bionic Hacks' started by Nima, Jan 21, 2012.

  1. Nima

    Nima New Member

    Joined:
    Jan 21, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    i'm trying to root my android but when i plug it in my computer it wont say it on the control panel, i downloaded the driver 64bit, still not working, and my version is 5.5.893, please help.
     
  2. JSM9872

    JSM9872 DF Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    12,922
    Likes Received:
    287
    Trophy Points:
    498
    Location:
    Pennsylvania...
    Ratings:
    +287
    Current Phone Model:
    Galaxy Note 3
    Moved to the Bionic section so the pros can chime in for you.
     
  3. Concistency

    Concistency Member

    Joined:
    Nov 2, 2011
    Messages:
    159
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    St. Louis
    Ratings:
    +1
    It will show in "my computer" not control panel. Change USB mode to USB mass storage. Your SD and internal will show separately. When you do root though don't have in mass storage.

    Sent from my BIONIC using Tapatalk
     
    Last edited: Jan 21, 2012
  4. sintech

    sintech New Member

    Joined:
    Jan 20, 2012
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Try using another usb port and make sure you have a thick cable and please always try to do your experiments on a desktop pc not a laptop :D
     
  5. kelnhofer

    kelnhofer New Member

    Joined:
    Jan 24, 2012
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Pahrump
    Ratings:
    +0
    Sounds like a locked boootloader Gary
     
  6. mikeexplorer

    mikeexplorer Member

    Joined:
    Mar 13, 2010
    Messages:
    30
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Scranton, PA
    Ratings:
    +2
    Or a bad USB cable.
     
  7. debrad0307

    debrad0307 Member

    Joined:
    Feb 15, 2011
    Messages:
    637
    Likes Received:
    19
    Trophy Points:
    18
    Location:
    El Paso, TX
    Ratings:
    +19
    If you are trying to root still you bionic needs to be in charge only mode. Also, as someone already mentioned, try a different USB cable. You could also try another USB port on your PC.

    tappin and talkin on my BIONIC
     
  8. kelnhofer

    kelnhofer New Member

    Joined:
    Jan 24, 2012
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Pahrump
    Ratings:
    +0
    Thank you everyone I got it! I had to use a different computer but I was able to complete my rooting project. Great input, Gary
     
  9. bigkhan

    bigkhan Member

    Joined:
    Mar 9, 2011
    Messages:
    161
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Pittsburgh
    Ratings:
    +0
    Why not use a laptop?

    Sent from my DROID BIONIC using DroidForums