Alpharev S-off just dropped.......

Discussion in 'HTC Droid Incredible 2' started by mountaineerndixie, Jul 8, 2011.

  1. mountaineerndixie

    mountaineerndixie Active Member

    Joined:
    Feb 22, 2010
    Messages:
    1,073
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Charleston, WV
    Ratings:
    +2
  2. jkhonea

    jkhonea Super Moderator

    Joined:
    Jan 20, 2010
    Messages:
    3,015
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Snellville, GA
    Ratings:
    +20
    Just working on that. I'm seeing some .dll issues with Windows users. Tracking to see what is going on.
     
  3. mountaineerndixie

    mountaineerndixie Active Member

    Joined:
    Feb 22, 2010
    Messages:
    1,073
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Charleston, WV
    Ratings:
    +2
    Sorry, didn't mean to jump the gun. They say the dll issue is fixed.

    Just delete this thread jkhonea.......sorry.
     
  4. jkhonea

    jkhonea Super Moderator

    Joined:
    Jan 20, 2010
    Messages:
    3,015
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Snellville, GA
    Ratings:
    +20
    Cool, I'll be doing this over the weekend, I imagine. I'm installing the Android SDK now. Really should have done it before.
     
  5. mountaineerndixie

    mountaineerndixie Active Member

    Joined:
    Feb 22, 2010
    Messages:
    1,073
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Charleston, WV
    Ratings:
    +2
    I just ordered an xtc clip 2 days ago...lol oh well....
     
  6. jkhonea

    jkhonea Super Moderator

    Joined:
    Jan 20, 2010
    Messages:
    3,015
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Snellville, GA
    Ratings:
    +20
    Hah! Same here! At least we're in the same boat. LOL
     
  7. mountaineerndixie

    mountaineerndixie Active Member

    Joined:
    Feb 22, 2010
    Messages:
    1,073
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Charleston, WV
    Ratings:
    +2
    I just may go ahead with Alpharev because if anything did happen you can go back to s-on. The clip is a one way street, although I don't know why I would want to. What are your thoughts?
     
  8. jkhonea

    jkhonea Super Moderator

    Joined:
    Jan 20, 2010
    Messages:
    3,015
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Snellville, GA
    Ratings:
    +20
    I'm going the Alpharev route as well. Like you, I don't know why I would reverse it, but it's nice to know the option is there if necessary.
     
  9. mountaineerndixie

    mountaineerndixie Active Member

    Joined:
    Feb 22, 2010
    Messages:
    1,073
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Charleston, WV
    Ratings:
    +2
    Yeah, me too.

    Btw, it looks like a few people over at xda that are on Win7-64bit are getting stuck waiting for fastboot trying this. May want to keep an eye on it:

    S-OFF Achieved for Permanent Root (AlphaRev Team) - Page 9 - xda-developers
     
  10. jkhonea

    jkhonea Super Moderator

    Joined:
    Jan 20, 2010
    Messages:
    3,015
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Snellville, GA
    Ratings:
    +20
    I saw that. I've got 32 bit Windows so there's a good chance this is a 64 bit problem. Trying on mine now.
     
  11. mountaineerndixie

    mountaineerndixie Active Member

    Joined:
    Feb 22, 2010
    Messages:
    1,073
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Charleston, WV
    Ratings:
    +2
    Any luck? I'm at work and hopefully it will be working by 7am.
     
  12. jkhonea

    jkhonea Super Moderator

    Joined:
    Jan 20, 2010
    Messages:
    3,015
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Snellville, GA
    Ratings:
    +20
    No luck yet. Linux installs are going great, no go with Windows.
     
Search tags for this page

alpharevx beta

,

galaxy s4 won't go into stock recovery