[ROM] [Alpha] Ics4Bionic 01-25-2012

Discussion in 'Droid Bionic Roms' started by dhacker29, Nov 28, 2011.

  1. dhacker29

    dhacker29 Developer
    Theme Developer Developer

    Joined:
    May 17, 2011
    Messages:
    270
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Nashville, AR
    Ratings:
    +3
    new link is up
     
  2. Bfirebird101

    Bfirebird101 Member

    Joined:
    Mar 29, 2011
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    At 87%!!! Alpha 3 correct? What is new with alpha 3?
     
  3. Bfirebird101

    Bfirebird101 Member

    Joined:
    Mar 29, 2011
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Also, I want to thank your and TH3ORY's dedcation to the incredibly locked bionic bootloader work arounds. But to ask a question...is using this like using second init? Is there a working 2nd init yet? If so, where can i go, because I want to play with CM7 :) also. Although this is light years ahead of everybody else in my opinion
     
  4. dhacker29

    dhacker29 Developer
    Theme Developer Developer

    Joined:
    May 17, 2011
    Messages:
    270
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Nashville, AR
    Ratings:
    +3
    Yeah alpha 3 the graphics work flawlessly now and aDB quirks so I can start trouble shooting

    Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk
     
  5. dhacker29

    dhacker29 Developer
    Theme Developer Developer

    Joined:
    May 17, 2011
    Messages:
    270
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Nashville, AR
    Ratings:
    +3
    You can use SafeStrap to boot the cm7 alpha also. There is second init built into SafeStrap. In working in getting this to work as the main system

    Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk
     
  6. Bfirebird101

    Bfirebird101 Member

    Joined:
    Mar 29, 2011
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    OK I need help. I installed safestrap, made backup, turned on safe mode, formatted system, installed the alpha, wiped data cache and dalvik, then rebooted and I sat on the boot screen for 30 min. It wasn't a bootloop. I formatted system and tried again with same results. Any tips?

    Sent from my DROID BIONIC using DroidForums
     
  7. Bfirebird101

    Bfirebird101 Member

    Joined:
    Mar 29, 2011
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    My md5 sum was good also

    Sent from my DROID BIONIC using DroidForums
     
  8. Bfirebird101

    Bfirebird101 Member

    Joined:
    Mar 29, 2011
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    And by boot up screen, the nexus one

    Sent from my DROID BIONIC using DroidForums
     
  9. Shibbdroid

    Shibbdroid Member

    Joined:
    Oct 31, 2011
    Messages:
    151
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2
    I use safesystem to install the alpha that came out yesterday and then today I went to do it again and when I toggled to safe mode it backed the data up then when restoring it said restore failed and then rebooted and then bootlooped and had to reflash my backup. And this happens everytime. Any idea why?

    Sent from my DROID BIONIC using DroidForums
     
  10. dhacker29

    dhacker29 Developer
    Theme Developer Developer

    Joined:
    May 17, 2011
    Messages:
    270
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Nashville, AR
    Ratings:
    +3
    Make sure you aren't hitting quick toggle. I have had no issues switching back and forth. Do you have 1.06 SafeStrap

    Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk
     
  11. dhacker29

    dhacker29 Developer
    Theme Developer Developer

    Joined:
    May 17, 2011
    Messages:
    270
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Nashville, AR
    Ratings:
    +3
    Not sure what the issue could be I always toggle safe mode factory reset wipe dalvik format system then flash hit back then hit reboot

    Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk
     
  12. Bfirebird101

    Bfirebird101 Member

    Joined:
    Mar 29, 2011
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Tried, again, didn't toggle, same results just sat at nexus boot up screen (it was moving though) forever. Darn!

    Sent from my DROID BIONIC using DroidForums
     
Search tags for this page
bioni alfa 01
,
buttonremapper apk download
,
buttonremapper v0 2.4.1.apk free download
,

disable ehrpd bionic

,
ics4bionic
,

ics4bionic rom

,
r3i3as3droot
,
r3i3as3droot .zip
,
rom alfa doidmaster
,

su binary update 3.0.3.2