Adding contacts?

Discussion in 'Project Elite' started by mrkelly88, Jan 8, 2011.

  1. mrkelly88

    mrkelly88 Member

    Joined:
    Sep 7, 2010
    Messages:
    110
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Milwaukee, WI
    Ratings:
    +1
    I've got an issue... I had gotten a text from a friend with a new number, when I went to click on the icon to add to contacts, I got constant force closing... so far I have not been able to add that new number at all or add any number for that matter, even in the dialer..(if it makes a difference its android.process.acore that keeps force closing)... not sure if im the only one with this problem, ill try to figure it out otherwise if someone else could try it out and let me kno, that would be great.
     
  2. mxnut

    mxnut Member

    Joined:
    Nov 15, 2010
    Messages:
    213
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Are you running stock or themed?
     
  3. mrkelly88

    mrkelly88 Member

    Joined:
    Sep 7, 2010
    Messages:
    110
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Milwaukee, WI
    Ratings:
    +1
    Im running the "Faded" theme..
     
  4. jatx2wne

    jatx2wne Premium Member Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Feb 20, 2010
    Messages:
    532
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    the Cuse
    Ratings:
    +0
    I will look into this very soon I think I may know the problem and I'll have a fix tonight

    Sent from my Droid using Tapatalk
     
  5. mxnut

    mxnut Member

    Joined:
    Nov 15, 2010
    Messages:
    213
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I'm on the GB icon theme and tested it and it worked. There was an issue with the Red Glass theme doing the same thing earlier but he fixed it. Not sure what he did.
     
  6. mrkelly88

    mrkelly88 Member

    Joined:
    Sep 7, 2010
    Messages:
    110
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Milwaukee, WI
    Ratings:
    +1
    Yeah, I wasn't sure if it was the theme or the rom, but thanks for the quick response, its much appreciated
     
  7. dlnp22

    dlnp22 Member

    Joined:
    Apr 19, 2010
    Messages:
    107
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I'm having the same issue and am running stock 4.1(no themes). You long press on # on call log, and the next screen should be something that says "add to contacts" or "update existing", etc is just blank. There are two blacked out spaces where they should show(and if you hit either, it'll work) but the text is not there......
     
  8. jatx2wne

    jatx2wne Premium Member Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Feb 20, 2010
    Messages:
    532
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    the Cuse
    Ratings:
    +0
    im testing the fix now and should have new links somewhat shortly
     
  9. jatx2wne

    jatx2wne Premium Member Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Feb 20, 2010
    Messages:
    532
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    the Cuse
    Ratings:
    +0
    ok my fix didnt work im going to load a different rom and see if i have the same issue if i dont ill get with xkape and see how he fixed it
     
  10. hansumstranger

    hansumstranger Member

    Joined:
    Nov 4, 2009
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0

    I'm having the same issue. Cannot add contacts for a new number.
    No theme.. stock 4.1
     
  11. hansumstranger

    hansumstranger Member

    Joined:
    Nov 4, 2009
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Any luck with this? A fix would be totally appreciated.