ADB devices Command Not Working

Discussion in 'Android Tech Support' started by Lana30, Feb 25, 2016.

  1. Lana30

    Lana30 Member

    Joined:
    Aug 28, 2015
    Messages:
    60
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    Current Phone Model:
    Galaxy S3, Lenovo Yoga 2 table
    Hi Friends,
    A buddy from work, he told me that he tried typing y C:Androidsdkplatform-tools), and finally got to run the ‘adb devices’ command, to no avail. Blank. No results. Updated drivers, updated the SDK, updated drivers again, reinstalled SDK, reinstalled drivers, rebooted several times along the way, still nothing. Tried following several other tutorials on what to do if ‘adb devices’ returns nothing, none of them worked. He doesn´t have an “Android Devices” listed in Device Manager. He only has “Mobile Devices,” under which the phone is listed. I tried searching for an answer for him, but I only confused myself even more, ha ha. Any help would be appreciated. Thanks in advance.
     
  2. KaosMaster

    KaosMaster Senior Member

    Joined:
    Jan 24, 2011
    Messages:
    699
    Likes Received:
    164
    Trophy Points:
    58
    Location:
    Garden Grove, CA.
    Ratings:
    +186
    Current Phone Model:
    SCH-I545 Galaxy S4 (Verizon)
    You need to enable USB Debugging inside developer options.

    Go to about phone, then scroll down till you see build number.

    TAP 5 times to unlock developer options.

    Then go back, and tap developer options, then enable USB Debugging

    Sent from my SCH-I545 using Tapatalk