Accuweather Widget not updating

Discussion in 'RAZR HD and RAZR HD MAXX Support' started by cynergyou, Nov 29, 2012.

  1. cynergyou
    Offline

    cynergyou New Member

    Joined:
    Oct 23, 2012
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hey All,

    I have a Razr Maxx HD that I love. It's been great so far. One minor issue that I noticed was that the Accuweather widget has not refreshed since Monday of this week.

    Is there a way I can manually force a refresh for this widget?

    Thanks!
  2. swharshbar
    Offline

    swharshbar Member

    Joined:
    Dec 7, 2011
    Messages:
    81
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Location:
    State College, Pa
    I too noticed that. A simple phone reboot solved the issue for me and hasn't been a problem since.
  3. cynergyou
    Offline

    cynergyou New Member

    Joined:
    Oct 23, 2012
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I think I figured it out... In my case, I had turned off my GPS. I think it needs to have the GPS on. I turned it on and it updated it today.
  4. rohanahuja2495
    Offline

    rohanahuja2495 New Member

    Joined:
    Jan 2, 2013
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    similar problem

    D same pproblem is with though I ve tried enabling GPS nd rebooting yet it dint work. It still shows location not found when I search. Pls. Suggest alternate solutions. Thanks.
  5. rohanahuja2495
    Offline

    rohanahuja2495 New Member

    Joined:
    Jan 2, 2013
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    similar problem

    D same problem is with me though I ve tried enabling GPS nd rebooting yet it dint work. It still shows location not found when I search. Pls. Suggest alternate solutions. Thanks.
  6. Shadez
    Offline

    Shadez Super Mod/News Team Staff Member Premium Member

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    8,448
    Likes Received:
    199
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Lafayette Hill, Pa
    It take's an hour for it to update if that helps. You can change the time an location under settings under accuweather app.
  7. rohanahuja2495
    Offline

    rohanahuja2495 New Member

    Joined:
    Jan 2, 2013
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    thanx

    Thanx 4 d help. Dunno what d problem ws? May b it ws some server problem. It automatically started wrking dis evening. :)
Search tags for this page
accuweather android widget not updating
,
accuweather app android not updating
,

accuweather app not updating

,
accuweather not updating
,
accuweather not updating android
,
accuweather not updating galaxy s3
,

accuweather widget not updating

,
galaxy s3 accuweather not updating
,
galaxy s3 accuweather widget not updating
,
galaxy s3 weather widget not updating
,
samsung galaxy s3 accuweather not updating
,
samsung galaxy s3 accuweather widget not updating