Accuweather Widget not updating

Discussion in 'RAZR HD and RAZR HD MAXX Support' started by cynergyou, Nov 29, 2012.

  1. cynergyou

    cynergyou New Member

    Joined:
    Oct 23, 2012
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Hey All,

    I have a Razr Maxx HD that I love. It's been great so far. One minor issue that I noticed was that the Accuweather widget has not refreshed since Monday of this week.

    Is there a way I can manually force a refresh for this widget?

    Thanks!
     
  2. swharshbar

    swharshbar Member

    Joined:
    Dec 7, 2011
    Messages:
    82
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Location:
    State College, Pa
    Ratings:
    +1
    I too noticed that. A simple phone reboot solved the issue for me and hasn't been a problem since.
     
  3. cynergyou

    cynergyou New Member

    Joined:
    Oct 23, 2012
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I think I figured it out... In my case, I had turned off my GPS. I think it needs to have the GPS on. I turned it on and it updated it today.
     
  4. rohanahuja2495

    rohanahuja2495 New Member

    Joined:
    Jan 2, 2013
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    similar problem

    D same pproblem is with though I ve tried enabling GPS nd rebooting yet it dint work. It still shows location not found when I search. Pls. Suggest alternate solutions. Thanks.
     
  5. rohanahuja2495

    rohanahuja2495 New Member

    Joined:
    Jan 2, 2013
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    similar problem

    D same problem is with me though I ve tried enabling GPS nd rebooting yet it dint work. It still shows location not found when I search. Pls. Suggest alternate solutions. Thanks.
     
  6. Shadez

    Shadez Super Mod/News Team Staff Member Premium Member

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    8,426
    Likes Received:
    204
    Trophy Points:
    178
    Location:
    Lafayette Hill, Pa
    Ratings:
    +204
    Current Phone Model:
    HTC One M8
    Twitter:
    @Shadez69
    It take's an hour for it to update if that helps. You can change the time an location under settings under accuweather app.
     
  7. rohanahuja2495

    rohanahuja2495 New Member

    Joined:
    Jan 2, 2013
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    thanx

    Thanx 4 d help. Dunno what d problem ws? May b it ws some server problem. It automatically started wrking dis evening. :)
     
Search tags for this page
accuweather android widget not updating
,
accuweather app not updating
,
accuweather not updating
,
accuweather not updating android
,
accuweather not updating galaxy s3
,

accuweather widget not updating

,
galaxy s3 accuweather not updating
,
galaxy s3 accuweather widget not updating
,
galaxy s3 weather widget not updating
,
samsung galaxy s3 accuweather not updating