Absolute System Problems Lithium Mod Help

Discussion in 'LithiumMod' started by DroidHoff, Aug 3, 2010.

  1. DroidHoff

    DroidHoff Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    197
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Hey everyone, just tried out the Lith Mod rom watermarked and it seems to be a pretty snappy rom. I am having troubles though with the Absolute System app. I have already installed it via the market as recommended but when I try to open it it would freeze then close. Now it just opens and closes instantly and SU tells me it was granted SU permission. I haven't been able to get the actual app open and I was wondering if anyone else has ran into these problems. I installed the rom via ROM Manager if that makes any dif. Also if anyone knows what folder the rom and theme downloads to in the CM folder I was going to try to go in and do a system wipe from Clockwork manually sometimes for whatever reason that helps knock some of the bugs out of roms. Thanks as usual
     
  2. canvs2321

    canvs2321 Member

    Joined:
    Mar 6, 2010
    Messages:
    259
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    did you downgrade the SU App to 2.1? if not i'd suggest doing that first, theres links in the Lithmod thread
     
  3. billney

    billney New Member

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I am having the same problem. I've downgraded to SU 2.1 and that didn't help.