A855 and A955

Discussion in 'Droid Forums Member News Depot' started by randydolly, Dec 25, 2011.

  1. randydolly
    Offline

    randydolly New Member

    Joined:
    Dec 25, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Can I put a A955 motherboard in a a855. The A955 is broken ,the A855 has bad esn
  2. americanz
    Offline

    americanz Member

    Joined:
    May 27, 2011
    Messages:
    394
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    good luck?...
  3. Insidious
    Offline

    Insidious Active Member

    Joined:
    Feb 21, 2011
    Messages:
    1,034
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Maryland
    Ratings:
    +4
    Ive heard that this has worked with success! Worth a try!

    Sent from my Cellular telecommunications device, manufactured by Motorola.
  4. randydolly
    Offline

    randydolly New Member

    Joined:
    Dec 25, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    A955

    Thanks, I have the parts to fix the A955, when i use ribbon on digitizer ribbon from the A855. The A855 is in better shape so that is why i was curiuos if i could basically just swap the "brains" and use the A855
  5. americanz
    Offline

    americanz Member

    Joined:
    May 27, 2011
    Messages:
    394
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    So how did it go?

    Sent from my DROID BIONIC using DroidForums
Search tags for this page
a855 with a955 motherboard
,

a955 vs a855

,
can the mother board of the motorola droid a955 work in the
,
motorola a955 vs motorola a855
,

motorola droid a855 vs a955