1. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

A little Help please.....

Discussion in 'Droid Bionic Hacks' started by BigE"s DROID, Jan 12, 2012.

  1. BigE"s DROID
    Offline

    BigE"s DROID New Member

    Joined:
    Jan 1, 2010
    Messages:
    158
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I got a used Bionic off Ebay ( I love it by the way) When i activated it i realized it was already rooted....has super user witch i know what that is but there is an icon that say droid box. dont know what it is or how to use it....i havent messed with roms and rooting for a couple years and was wondering if i should un-root and start over or just flash and go?
  2. BigE"s DROID
    Offline

    BigE"s DROID New Member

    Joined:
    Jan 1, 2010
    Messages:
    158
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I used to get all kind of help here...now just 137 views!!!WTF????
  3. bsmith0731
    Offline

    bsmith0731 New Member

    Joined:
    Nov 18, 2011
    Messages:
    387
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Virginia
    I just assume if no one responds no one knows the answer unfortunately.

    Sorry.

    I cant help you here.

    Sent from my Galaxy Nexus using DroidForums
  4. Concistency
    Offline

    Concistency New Member

    Joined:
    Nov 2, 2011
    Messages:
    159
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    St. Louis
    Do a little reading in the forums here to do some catch up. I personally would not unroot it, there are great roms out there for the Bionic, ICS4BIONIC is usable now, th3ory roms, eclipse, check those out. Are you sure it's not "BIONIC BOX" and not "DROID BOX"? There are plenty of guides on using bootstrap or safestrap (recommended) to help you out on the bionic.
  5. rck76
    Offline

    rck76 Super Moderator Premium Member

    Joined:
    May 7, 2011
    Messages:
    6,841
    Likes Received:
    38
    Trophy Points:
    0
    If you go to >settings>about phone, what is listed as the build number?

    Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk
  6. BigE"s DROID
    Offline

    BigE"s DROID New Member

    Joined:
    Jan 1, 2010
    Messages:
    158
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    build is5.8.894....

    i want to flash roms i just want to be safe about it

    Thanks for replys
  7. BigE"s DROID
    Offline

    BigE"s DROID New Member

    Joined:
    Jan 1, 2010
    Messages:
    158
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    And it is Bionic box....sorry

    what is it?
  8. rck76
    Offline

    rck76 Super Moderator Premium Member

    Joined:
    May 7, 2011
    Messages:
    6,841
    Likes Received:
    38
    Trophy Points:
    0
    Well I have the kin3tx rom and it comes with the bionic box. My build number is [K]in3tx v1.0. The bionic box was just used to install the add ons with the rom but the rom and all the add ons were pulled from the server and no longer works.

    Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk
  9. BigE"s DROID
    Offline

    BigE"s DROID New Member

    Joined:
    Jan 1, 2010
    Messages:
    158
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thats what i have also...so it sounds like if i install bootstrap or safestap i am safe to flash???
  10. rck76
    Offline

    rck76 Super Moderator Premium Member

    Joined:
    May 7, 2011
    Messages:
    6,841
    Likes Received:
    38
    Trophy Points:
    0
    Yes, one thing you could try is installing titanium backup and seeing if it works. If it works, you're rooted but if it doesn't work, you're probably not rooted.

    Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk
  11. rck76
    Offline

    rck76 Super Moderator Premium Member

    Joined:
    May 7, 2011
    Messages:
    6,841
    Likes Received:
    38
    Trophy Points:
    0
    Any luck yet? As far as bootstrap and safestrap go, just make sure that you don't have them both installed at the same time and you should be ok. Also, I assume that you have verified that you have root according to your op?

    Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk
  12. Concistency
    Offline

    Concistency New Member

    Joined:
    Nov 2, 2011
    Messages:
    159
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    St. Louis
    Be sure when you boot into recovery the first thing you do is create a backup. When flashing a new rom you have to wipe cache, wipe data/factory reset, wipe dalvik cache, and format /system, then you will be safe to flash.