A few Hancent Questions

Discussion in 'Android Applications Discussions' started by DRILLINDK, Jan 18, 2010.

  1. DRILLINDK

    DRILLINDK Member

    Joined:
    Dec 26, 2009
    Messages:
    132
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    How do you send text to multiple contacts?


    How do you forward a text to another contact?


    It keeps deleting old conversations I have with contacts. Basically keeping the last few lines of a text conversation. I cannot figured out how to change this. Any help??

    TIA!
     
  2. Flomaster

    Flomaster Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Jan 14, 2010
    Messages:
    1,073
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    East Texas
    Ratings:
    +0
    to send to more than one contact just type in the persons name and select, then type in the next persons name, etc.

    to forward a message press and long hold that message and a list of options will pop up.

    I've no idea about your deleting messages sorry

    -=Jason=-
     
  3. CatsTide

    CatsTide Member

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    629
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Bama
    Ratings:
    +0
    1. batch mode
    2.long press the text you want to forward
    3....there is a setting somewhere but i can't remember where
     
  4. Flomaster

    Flomaster Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Jan 14, 2010
    Messages:
    1,073
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    East Texas
    Ratings:
    +0
    I don't use batch mode not even sure what it is, but like I said to send to more than one person you just type the names into the " To: " field

    -=Jason=-
     
    #4 Flomaster, Jan 18, 2010
    Last edited: Jan 18, 2010
  5. DRILLINDK

    DRILLINDK Member

    Joined:
    Dec 26, 2009
    Messages:
    132
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0

    Thanx for the quick responses. I've tried using batch mode to send multiple texts, but I cant figure it out. Any additional info would help.
     
  6. aacanela73

    aacanela73 Member

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    106
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    WI
    Ratings:
    +0
    There is a limit on how many messages it will keep in the settings menu. Change your settings so it doesn't wipe them after 45 or whatever the default is.

    GUESS WHAT GUYS???? I THINK I LIKE CHOMP BETTER!! TRY IT OUT
     
  7. DRILLINDK

    DRILLINDK Member

    Joined:
    Dec 26, 2009
    Messages:
    132
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0

    Is there a way to just go throught the contacts list and just check the contacts I want to include in the batch text? Typing the contacts in individually is a inconveinience.
     
  8. Flomaster

    Flomaster Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Jan 14, 2010
    Messages:
    1,073
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    East Texas
    Ratings:
    +0
    the little blue circle with the + click that and it opens up your contact list you can then click the check marks on the left hand side,
    you can ALSO create a group, say "family" you put mom,dad,sister,brother etc. in that group you can just select group and send a text to the entire group. you can also delete a name after the group has been selected if you wish maybe you dont want mom and sister looking at the TahTahs you are forwarding

    -=Jason=-
     
  9. DRILLINDK

    DRILLINDK Member

    Joined:
    Dec 26, 2009
    Messages:
    132
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0

    Got it thanx. I think I've read this somewhere else, but is there a way to delete the stock messenger app without rooting the phone?
     
  10. Flomaster

    Flomaster Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Jan 14, 2010
    Messages:
    1,073
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    East Texas
    Ratings:
    +0
    no need to delete the stock app, just open it up and disable it from sending/receiving and notifications, then set Handcent as your default app

    -=Jason=-
     
  11. DRILLINDK

    DRILLINDK Member

    Joined:
    Dec 26, 2009
    Messages:
    132
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0

    When I open the stock messenger app it contains text that I have in Handcent. I've set it up so Handcent is the default app and do not receive notifications form the stock app. How do I stop the defualt app from getting these text?
     
  12. Martin030908

    Martin030908 Super Moderator

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    8,773
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Ratings:
    +0
    You can't, they'll remain in there.... but you won't take up any additional memory and it won't notify... so it shouldn't worry you :)