A bug, or just something I'm missing

Discussion in 'Motorola Droid X' started by Jim 777, Jan 2, 2011.

  1. Jim 777

    Jim 777 Silver Member

    Joined:
    Dec 26, 2009
    Messages:
    2,270
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +2
    I noticed that sometimes when a contact that has been assigned a ringtone will call that the wrong ringtone will play (and the one that plays is NOT the default ringtone).

    Also, when someone calls there's a slider to answer the call, but sometimes it's a button.

    Anyone run in to this?

    FWIW, it's the stock ROM
     
  2. spaz33g

    spaz33g Rescue Squad Rescue Squad

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    6,374
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    orange county, ca
    Ratings:
    +0
    As for the slide to answer vs button to answer I think the slide shows up if the phone was asleep and the button shows up if it was awake and in use.

    tappin and a talkin
     
  3. timrock

    timrock Member

    Joined:
    Aug 21, 2010
    Messages:
    578
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Correct


    Sent from my DROIDX using Tapatalk
     
  4. KGroves

    KGroves New Member

    Joined:
    Oct 30, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    When I have that problem, it seems to go away if I power off the phone, re setting it.
    Memory cache bug?
     
  5. Amazonfemme

    Amazonfemme Member

    Joined:
    Jul 23, 2010
    Messages:
    73
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Yup, this happens to me. It's usually when I have the phone plugged into my car stereo ... I get random ringtones when a call comes in. It's annoying, not to mention that it defeats the purpose of customized ringtones. If I have to take my eyes off the road to see who's calling, what's the point of assigning certain callers their own ringtone?
     
  6. Lex_Luthor

    Lex_Luthor Member

    Joined:
    Aug 2, 2010
    Messages:
    317
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Washington State
    Ratings:
    +0
    a clarification of the button/slider "issue". Its a slider when the phone is locked and a button when the phone is not locked. not 'asleep' and 'awake'. as for your ringtone bug, i havent had that happen since i just use the default one for all calls.
     
  7. spaz33g

    spaz33g Rescue Squad Rescue Squad

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    6,374
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    orange county, ca
    Ratings:
    +0
    What's the difference?

    tappin and a talkin
     
  8. Lex_Luthor

    Lex_Luthor Member

    Joined:
    Aug 2, 2010
    Messages:
    317
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Washington State
    Ratings:
    +0
    eh idk i dont like the terms asleep and awake because software isnt organic and imo i believe asleep and awake should be used for living and breathing things like humans
     
  9. Jim 777

    Jim 777 Silver Member

    Joined:
    Dec 26, 2009
    Messages:
    2,270
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +2
    Thanks, that makes sense. Now that you mention it I am going to confirm this even though it won't matter. I just don't know why they made it different.

    Haven't figured out the ringtone thing.