596 LGB v9 to 605 Liberty 3.0

Discussion in 'Liberty ROM DX' started by goldwingnut, Jan 3, 2012.

  1. goldwingnut
    Offline

    goldwingnut New Member

    Joined:
    Jan 1, 2011
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    TN
    Ratings:
    +0
    Is there enough difference in the Lib GB v9 and Liberty 3 v2.0 to go thru the trouble to update.

    I had 602 installed and when I went to LGB v9, it tells me I am on 596.

    The question is, can I flash the TBH GB 4.5.605 Special Edition Updater or the Full GB 4.5.605 AIO Updater, then install the Lib 3 v2.0?

    I just don't understand the difference between Lib GB v9 and Liberty 3 v2.0

    Thanks

    I have a Droid X
     
  2. JSM9872
    Offline

    JSM9872 DF Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    12,923
    Likes Received:
    287
    Trophy Points:
    498
    Location:
    Pennsylvania...
    Ratings:
    +287
    Current Phone Model:
    Galaxy Note 3
    I honestly have never had luck with any AIO's so I steer clear of them typically. If you were on .602 then flashing LGB v9 should have changed your system version but as long as the kernel version is correct then *in theory* you can wipe and flash the newest.

    If you want to be safe I would restore a .602 nandroid (if you have one). If not you could always run the .602 SBF.
     
  3. Nemo Aeternamn
    Offline

    Nemo Aeternamn Droid X Rescue Squad Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Sep 10, 2011
    Messages:
    793
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Mo-ab
    Ratings:
    +13
    +1... Last Time I tried the aio... I lost recovery...

    We have nothing to fear but running out of beer
     
  4. JSM9872
    Offline

    JSM9872 DF Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    12,923
    Likes Received:
    287
    Trophy Points:
    498
    Location:
    Pennsylvania...
    Ratings:
    +287
    Current Phone Model:
    Galaxy Note 3
    That's what happened to me when I used I believe the Apex AIO a while ago. That or I always seem to get stuck in a boot loop despite *trying* to follow the directions, so I just SBF since I feel it is more effective.
     
  5. goldwingnut
    Offline

    goldwingnut New Member

    Joined:
    Jan 1, 2011
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    TN
    Ratings:
    +0
    Thanks,

    I think I will SBF to .602 using the 1KDS 602, take OTA .605, root with one click, then flash Liberty 3

    Hope it works OK...
     
  6. Nemo Aeternamn
    Offline

    Nemo Aeternamn Droid X Rescue Squad Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Sep 10, 2011
    Messages:
    793
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Mo-ab
    Ratings:
    +13
    Ya.. That will work ok... But save a step... No need to take the 605 update... It's pretty much just a keyboard fix.. So after the 602 sbf... You can root and flash just fine

    We have nothing to fear but running out of beer
     
  7. goldwingnut
    Offline

    goldwingnut New Member

    Joined:
    Jan 1, 2011
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    TN
    Ratings:
    +0
    Update

    After finally getting the time to sit and fool with my DX pocket computer, I decided to wipe data and flash the TBH 4.5.605 Special Edition Updater instead of SBF'ing. It worked great. Then wiped data again and installed LIB 3 v2.0. Again, everything was as smooth as can be. Used TiBu to restore apps. Lib 3 v2.0 is pretty awesome.

    A thanks to all...
     
  8. JSM9872
    Offline

    JSM9872 DF Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    12,923
    Likes Received:
    287
    Trophy Points:
    498
    Location:
    Pennsylvania...
    Ratings:
    +287
    Current Phone Model:
    Galaxy Note 3
    Glad to hear it all worked out for you!!