596 LGB v9 to 605 Liberty 3.0

Discussion in 'Liberty ROM DX' started by goldwingnut, Jan 3, 2012.

  1. goldwingnut

    goldwingnut New Member

    Joined:
    Jan 1, 2011
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    TN
    Ratings:
    +0
    Is there enough difference in the Lib GB v9 and Liberty 3 v2.0 to go thru the trouble to update.

    I had 602 installed and when I went to LGB v9, it tells me I am on 596.

    The question is, can I flash the TBH GB 4.5.605 Special Edition Updater or the Full GB 4.5.605 AIO Updater, then install the Lib 3 v2.0?

    I just don't understand the difference between Lib GB v9 and Liberty 3 v2.0

    Thanks

    I have a Droid X
     
  2. JSM9872

    JSM9872 DF Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    12,923
    Likes Received:
    287
    Trophy Points:
    498
    Location:
    Pennsylvania...
    Ratings:
    +287
    Current Phone Model:
    Galaxy Note 3
    I honestly have never had luck with any AIO's so I steer clear of them typically. If you were on .602 then flashing LGB v9 should have changed your system version but as long as the kernel version is correct then *in theory* you can wipe and flash the newest.

    If you want to be safe I would restore a .602 nandroid (if you have one). If not you could always run the .602 SBF.
     
  3. Nemo Aeternamn

    Nemo Aeternamn Droid X Rescue Squad Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Sep 10, 2011
    Messages:
    793
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Mo-ab
    Ratings:
    +13
    +1... Last Time I tried the aio... I lost recovery...

    We have nothing to fear but running out of beer
     
  4. JSM9872

    JSM9872 DF Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    12,923
    Likes Received:
    287
    Trophy Points:
    498
    Location:
    Pennsylvania...
    Ratings:
    +287
    Current Phone Model:
    Galaxy Note 3
    That's what happened to me when I used I believe the Apex AIO a while ago. That or I always seem to get stuck in a boot loop despite *trying* to follow the directions, so I just SBF since I feel it is more effective.
     
  5. goldwingnut

    goldwingnut New Member

    Joined:
    Jan 1, 2011
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    TN
    Ratings:
    +0
    Thanks,

    I think I will SBF to .602 using the 1KDS 602, take OTA .605, root with one click, then flash Liberty 3

    Hope it works OK...
     
  6. Nemo Aeternamn

    Nemo Aeternamn Droid X Rescue Squad Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Sep 10, 2011
    Messages:
    793
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Mo-ab
    Ratings:
    +13
    Ya.. That will work ok... But save a step... No need to take the 605 update... It's pretty much just a keyboard fix.. So after the 602 sbf... You can root and flash just fine

    We have nothing to fear but running out of beer
     
  7. goldwingnut

    goldwingnut New Member

    Joined:
    Jan 1, 2011
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    TN
    Ratings:
    +0
    Update

    After finally getting the time to sit and fool with my DX pocket computer, I decided to wipe data and flash the TBH 4.5.605 Special Edition Updater instead of SBF'ing. It worked great. Then wiped data again and installed LIB 3 v2.0. Again, everything was as smooth as can be. Used TiBu to restore apps. Lib 3 v2.0 is pretty awesome.

    A thanks to all...
     
  8. JSM9872

    JSM9872 DF Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    12,923
    Likes Received:
    287
    Trophy Points:
    498
    Location:
    Pennsylvania...
    Ratings:
    +287
    Current Phone Model:
    Galaxy Note 3
    Glad to hear it all worked out for you!!