5 screens

Discussion in 'Android Applications' started by Dirtyred, Feb 5, 2010.

  1. Dirtyred
    Offline

    Dirtyred New Member

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Ok I need some help I saw were some droids had 5 screens instead of 3. Can anyone help me out.

    Thanks in advance
     
  2. loop4zil
    Offline

    loop4zil Member

    Joined:
    Dec 29, 2009
    Messages:
    743
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Atlanta
    Ratings:
    +0
  3. Backnblack
    Offline

    Backnblack Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    11,250
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    153
    Ratings:
    +6
    Home++ can give up to 7 IIRC without root.
     
  4. LifeIsABeach
    Offline

    LifeIsABeach Active Member

    Joined:
    Nov 2, 2009
    Messages:
    1,283
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0
  5. Backnblack
    Offline

    Backnblack Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    11,250
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    153
    Ratings:
    +6
    Why is everyone pushing the OP to Root?
     
  6. shademar
    Offline

    shademar Member

    Joined:
    Nov 28, 2009
    Messages:
    340
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Berkeley
    Ratings:
    +0
    Launcher+ (by the developer of home++) can add extra homescreens without changing the UI the way home++ does, and without rooting. That being said, I recommend home++.
     
  7. Martin030908
    Offline

    Martin030908 DF Super Moderator

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    8,773
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Ratings:
    +0
    Most, if not all home replacement apps will give you additional home screens. The 2.1 Launcher .apk is another option (from 2.1).
    Rooting is another ball game, and if you're only looking for more screens... not the way to go IMO.
     
    Last edited: Feb 5, 2010
  8. Jonny Kansas
    Offline

    Jonny Kansas DF Super Moderator Staff Member Rescue Squad

    Top Poster Of Month

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    5,265
    Likes Received:
    980
    Trophy Points:
    258
    Location:
    Michigan's Upper Peninsula
    Ratings:
    +1,069
    Current Phone Model:
    Note 4
    Twitter:
    jonny_ks
  9. Sam
    Offline

    Sam Premium Member Premium Member

    Joined:
    Oct 24, 2009
    Messages:
    3,469
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    103
    Location:
    dirty dirty
    Ratings:
    +1
    exactly.. no need to root if al you are looking for is more screens. Launcher+ will do that trick (though i recommend Home++)
     
  10. DarrellM5
    Offline

    DarrellM5 Member

    Joined:
    Nov 9, 2009
    Messages:
    133
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    I'm running 7 screens with the GDE app, no problem.
     
  11. allikanbe
    Offline

    allikanbe Member

    Joined:
    Nov 24, 2009
    Messages:
    320
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Yorktown, VA
    Ratings:
    +0
    I have to ask. What do you people do with all those screens? I have the original 3 screens and lots of apps. It seems that more screens just makes it more difficult to find items. What am i missing (besides more screens)?
     
  12. Jonny Kansas
    Offline

    Jonny Kansas DF Super Moderator Staff Member Rescue Squad

    Top Poster Of Month

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    5,265
    Likes Received:
    980
    Trophy Points:
    258
    Location:
    Michigan's Upper Peninsula
    Ratings:
    +1,069
    Current Phone Model:
    Note 4
    Twitter:
    jonny_ks
    To be honest, at this point, I basically use home++ for the powerstrip bar at the bottom. It's incredibly handy.

    I've used as many as 5 screens and as few as 3. Currently, I have 4.
    One the main one, I like to keep it light. I have the beautiful Widgets clock up top and icons for my most-used apps at the bottom. Only four.
    to the left of that are more frequently used icons, including ones I don't want someone to see right away, like gmail, pictures, etc. On this screen, I have the power control widget at the bottom for easy toggling of wifi, bt, GPS, sync, etc. The rest of the screen is apps, except for 2 folders, one with other useful apps and one with games and dumb stuff. When I had 5 screens, these two folders had their own screens.
    To the right of my main screen, I have calwidget taking up its own screen. It provides a quick and easy view of upcoming calendar events.
    I just recently added the fourth to the right of calwidget, and it currently only has four shortcuts to system info (battery history, running services, etc). I created this as a sort of monitoring screen to keep an eye on system resources. Shortcuts made with bettercut.

    If you've got some time, check out the thread entitled "screenshots of peoples desktops" or something like that. May give you some ideas as to what you can use the extra real-estate for.
     
  13. loop4zil
    Offline

    loop4zil Member

    Joined:
    Dec 29, 2009
    Messages:
    743
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Atlanta
    Ratings:
    +0
    Yeah...I guess I was being aggressive. I never messed around with the home replacement apps
     
  14. Sodner
    Offline

    Sodner Member

    Joined:
    Jan 5, 2010
    Messages:
    308
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Pittsburgh, PA
    Ratings:
    +0
    I use Launcher+. Simple, available from the market. Install and you can have up to 7 screens. I've been using it for a couple weeks. Pretty stable. I'd highly recommend it as my experiance with the Launcher ported from 2.1 was trouble, trouble, trouble!
     
  15. loop4zil
    Offline

    loop4zil Member

    Joined:
    Dec 29, 2009
    Messages:
    743
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Atlanta
    Ratings:
    +0
    I run a fair more widgets with 5 screens. I have a semi-logical setup....

    One for calendar, One for news/info, a main home screen for looks/weather/news/basic tools then a messaging screen, then a setings/games screen with a pic of loop's fam (awww).
     
    Last edited: Feb 18, 2010
Similar Threads
  1. vandyike
    Replies:
    3
    Views:
    794
  2. rww
    Replies:
    2
    Views:
    853
  3. wayne22
    Replies:
    4
    Views:
    704
  4. fant0m_Eris
    Replies:
    2
    Views:
    532
  5. LadyAngler
    Replies:
    3
    Views:
    1,096
Loading...
Search tags for this page

motorola droid 5 screens