5/20/10 - Simply Stunning v3.2 ROM - Titanium Backup/New Icons/10% Battery Increments

Discussion in 'ChevyNo1' started by ChevyNo1, May 20, 2010.

  1. gnmitchell

    gnmitchell Member

    Joined:
    Dec 8, 2009
    Messages:
    117
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I would definitely do a complete wipe. I was having similar issue's until I completely wiped.
     
  2. ChevyNo1

    ChevyNo1 Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    5,354
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    153
    Ratings:
    +5
    If coming from my 2.X versions - I would definitely wipe and see if that clears it up
     
  3. meishkov

    meishkov Member

    Joined:
    Feb 12, 2010
    Messages:
    956
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Sterling Heights, MI
    Ratings:
    +2
    Dang it. This happens very often. Basically every time when I'm using the browser and I get a text, I'll pull down the notification bar and open it and reply to it. Then I hit back to go back to the browser, and the webpage will automatically refresh. Even if it's already 100% loaded. It also happens if a webpage is fully loaded, and I hit the sleep button on top, then a few minutes later unlock it and open up the browser, the page will refresh automatically again.

    Anybody else have issues like these?? I tried looking in the browser settings for something, but there's nothing related to something like that. Suggestions? ?
     
  4. jayarmstrong

    jayarmstrong Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    This is normal. The OS is flushing the memory of an inactive app (your browser) to free up more memory for active apps (your messaging app). You could use a task killer to regularly kill background apps and then you'd have more free memory to begin with, or you could try a different browser (xscope ftw!). And next time, you could post your own thread to solve a problem that's unrelated to this post ;)
     
  5. budmonster

    budmonster Guest

    Ratings:
    +0
    Is there anyway to take the HQ Video Recording Tweak (credit to Fede) from here so I can add it to my personal rom? id appreciate it, thanks!
     
  6. meishkov

    meishkov Member

    Joined:
    Feb 12, 2010
    Messages:
    956
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Sterling Heights, MI
    Ratings:
    +2
    So anybody know if SS 3.3 is going to be a 2.1 based ROM or 2.2?? Seems like the advantages of 2.2 is going to make 2.1 based roms obselete.
     
  7. jntdroid

    jntdroid Super Moderator
    Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    6,455
    Likes Received:
    317
    Trophy Points:
    198
    Location:
    TX
    Ratings:
    +319
    $100 says chevy already has something in the works :icon_eek:
     
  8. DatacomGuy

    DatacomGuy Member

    Joined:
    Jun 7, 2010
    Messages:
    118
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Chevy, any plans for adding apps2sd?
     
  9. mcsinfl

    mcsinfl Member

    Joined:
    Mar 9, 2010
    Messages:
    371
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I think Chevy only works from source, which isn't released. I would be surprised if he releases a 2.2 beforehand.
     
  10. meishkov

    meishkov Member

    Joined:
    Feb 12, 2010
    Messages:
    956
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Sterling Heights, MI
    Ratings:
    +2
    Hmmmm. I switched to launcherpro and my phone is running as smoothly as it did when I first got it. I had some problems earlier though. My phone kept like freezing up. In my call log when I hit the dial button next to the person's name, it didn't do anything. Then it would pop up saying dialer force close/wait. Any ideas?? I rebooted and it works now.

    And some of my text messages aren't going through. Some people wouldn't even get them, while others would get them like a half hour after I sent it. I switched to that froyo baseband file and switched it to EVRC-B earlier. I've tried clearing the cache and did a fix_permissions in terminal emulator. Any other ideas??
     
  11. jayarmstrong

    jayarmstrong Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I just read that that baseband update is for 2.2 only. Are you running SS or the froyo ROM?
    The dialer fc/wait could be caused by any app hogging the CPU at the time you went to dial. If you continue to get a lot of that then use a system monitor tool (I'm liking SystemPanel) and find the responsible apps.
     
  12. meishkov

    meishkov Member

    Joined:
    Feb 12, 2010
    Messages:
    956
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Sterling Heights, MI
    Ratings:
    +2
    I thought that baseband they said works on any ROM. I'm running SS 3.2, and I made multiple calls earlier today, so I have no idea why the dialer would trip out randomly. Like I said the reboot solved that problem. Don't know about the delayed texts though. I'm gonna check out that app you suggested. Thanks.
     
Search tags for this page
backup google maps
,

backup pro 5.20

,
download rom simply stunning buat moto droid
,
hatebreed wallpaper droid bionic
,
how to change the battery color on the simply stunning rom 2
,
i can not back up my current rom for inew v3
,
ready to run scripts cmds for android ? no examples !! busyb
,
simply stuning apk
,
simply stunning droid x blue how i change the color
,
simply stunning live wallpapers