4g toggle widget

Discussion in 'HTC ThunderBolt' started by 2001400ex, Sep 30, 2011.

  1. 2001400ex
    Offline

    2001400ex Member

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    262
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +4
    Okay, am I blind? I thought the release gb builds had a 4g 3g toggle, but I dont see it after doing the ota. I use phone info currently but a widget would be much nicer.

    Let me know.
     
  2. Scastro
    Offline

    Scastro New Member

    Joined:
    May 6, 2011
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Have you tried the LTE On/Off app?

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
     
  3. Scastro
    Offline

    Scastro New Member

    Joined:
    May 6, 2011
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
  4. 2001400ex
    Offline

    2001400ex Member

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    262
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +4
    There should be a one touch widget. That program is the same as phone info, a link to the settings basically.

    Anyone know what happened to the rumored widget?
     
  5. Rhino94
    Offline

    Rhino94 Member

    Joined:
    Mar 8, 2011
    Messages:
    305
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Detriot, MI
    Ratings:
    +13
    They left a lot out of the OTA..

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
     
  6. armeddroid
    Offline

    armeddroid Senior Member

    Joined:
    Jan 11, 2010
    Messages:
    1,641
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    78
    Location:
    Traffic Capital
    Ratings:
    +30
    Hmm speaking of 4G, has anyone lost their signal? I just lost mine for some reason.

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
     
  7. 2001400ex
    Offline

    2001400ex Member

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    262
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +4
    No I was in a 3g area. I did find a couple of times, I have to pull the battery and sim card if being a, pain then works fine.

    Anyways, heres hoping they add this feature like they were going to.
     
  8. rbw62
    Offline

    rbw62 Member

    Joined:
    May 24, 2011
    Messages:
    360
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +4
    No, but I found out my speed is cut in half both ways. 7 down, 1.5 up.

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
     
  9. 2001400ex
    Offline

    2001400ex Member

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    262
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +4
    Weird, mine just tested 9 down, 7 up while driving. Pretty impressive to me. Though at droid life, one person was just throttled for using 60gb in 13 days and got throttled. That's not you is it? Lol
     
Search tags for this page

3g 4g widget for thunderbolt

,
4g toggle
,
htc thunderbolt 4g on off widget