4.9 themes?

Discussion in 'ChevyNo1' started by shazam_it, Nov 1, 2010.

  1. mhaines2

    mhaines2 New Member

    Joined:
    Jan 14, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Yes the actual text of the notification is showing up as blue. I'm not sure why. I previously had ss4.8 with renovated (without blue notification text). Installed ss4.9 blue themed, installed renovated for 4.9 and then got the blue text. I reflashed unthemed 4.9 and renovated and still had blue text. The only thing I didn't do was wipe data/cache. I think I'd rather live with the blue text.
     
  2. mhaines2

    mhaines2 New Member

    Joined:
    Jan 14, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Yank, disregard. I went into chevys tools after reflashing unthemed and did have a notification title still set to blue. All better now.

    Really like the theme. Great work!
     
  3. YankInDaSouth

    YankInDaSouth Theme Developer Theme Developer

    Joined:
    Jul 8, 2010
    Messages:
    2,996
    Likes Received:
    74
    Trophy Points:
    128
    Location:
    Sharpsburg, GA
    Ratings:
    +74
    Awesome, glad you got it. I was going to suggest doing that very thing :)
     
  4. droidaddict101

    droidaddict101 Member

    Joined:
    Oct 14, 2010
    Messages:
    149
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Binghamton
    Ratings:
    +0
    Evolution theme seems to work fine, flashed it last night with no tweaking and it has worked with no issues so far

    Sent from my Droid using Tapatalk
     
  5. mtbhk44

    mtbhk44 Member

    Joined:
    Dec 11, 2009
    Messages:
    218
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Hey Yank - I lost the battery percentage. I don't see an option to add it back anywhere. Got any ideas?

    Great theme - nice work. Thanks for the effort
     
  6. YankInDaSouth

    YankInDaSouth Theme Developer Theme Developer

    Joined:
    Jul 8, 2010
    Messages:
    2,996
    Likes Received:
    74
    Trophy Points:
    128
    Location:
    Sharpsburg, GA
    Ratings:
    +74
    Hmm ... did you have it prior to installing the theme and then lost it? It has been a while since I've run SS (ever since 4.6 my phone doesn't like it very much) but I am pretty sure there is a setting under chevy's tools somewhere. That should bring it back ...
     
  7. mtbhk44

    mtbhk44 Member

    Joined:
    Dec 11, 2009
    Messages:
    218
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I don't see a setting for that. First place I looked. OK, no prob. Thanks for replying so quickly
     
  8. YankInDaSouth

    YankInDaSouth Theme Developer Theme Developer

    Joined:
    Jul 8, 2010
    Messages:
    2,996
    Likes Received:
    74
    Trophy Points:
    128
    Location:
    Sharpsburg, GA
    Ratings:
    +74
    Is there a usere interface or user tweaks area? Most ROMs have that feature in there ...
     
  9. mtbhk44

    mtbhk44 Member

    Joined:
    Dec 11, 2009
    Messages:
    218
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Magically, it just returned. I did nothing. Thanks for the follow up. Again, great theme
     
  10. YankInDaSouth

    YankInDaSouth Theme Developer Theme Developer

    Joined:
    Jul 8, 2010
    Messages:
    2,996
    Likes Received:
    74
    Trophy Points:
    128
    Location:
    Sharpsburg, GA
    Ratings:
    +74
    Strange! Glad it worked itself out! BTW - you weren't full charged were you? Cause there is no 100% ...

    Thanks for the compliment too! :biggrin:
     
  11. Mattpfeil

    Mattpfeil Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    If I flash the EVOlution theme that rabbit foot modified for 4.8 I seem to lose Gmail. It instantly force closes when I open it. Anyone else have this happen?
     
  12. vbhokiefan

    vbhokiefan Premium Member Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    934
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    18
    Location:
    VA Beach VA
    Ratings:
    +8
    I don't know about the transparent pull down theme, but in the solid pull down version, only the 30/50/70/90 battery icons have the % as part of the image. Maybe the battery level was at a level with no % in the icon? (e.g 20/40/60/80/100)

    That is if you had the battery % turned off in Chevy tools. Just my $.02
     
  13. reznorfan0

    reznorfan0 Member

    Joined:
    Jun 2, 2010
    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Wisconsin
    Ratings:
    +0
    Yeah, I just reinstalled gmail from the market. And stops the forceclosing. I don't know if it messes with anything theme-wise because I use k-9 mail.
     
  14. jimmydene84

    jimmydene84 Member

    Joined:
    Oct 10, 2010
    Messages:
    887
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    no one has mentioned the best theme for chevys ROMS, the "dark tranparency" theme for 4.8, i flashed minutes after updating to 4.9 and i have been using it ever since with absolutly no problems. Just my opinion but that has to be one of the top 3 themes out there
     
  15. Mattpfeil

    Mattpfeil Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I will have to give that a try. I will let you know how it goes.

    Sent from my Droid using DroidForums App
     
Similar Threads
  1. dtnosk
    Replies:
    3
    Views:
    858
  2. VeryApe
    Replies:
    27
    Views:
    2,830
  3. marc434
    Replies:
    3
    Views:
    798
  4. ghinish
    Replies:
    1
    Views:
    1,087
Loading...
Search tags for this page

4.9 themes

,
tema 4.9 flash
,

tema flash 4.9