4 2

Discussion in 'Project Elite' started by gary73, Jan 20, 2011.

  1. gary73
    Offline

    gary73 New Member

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    117
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    On your web site it says to do a factory reset after backup

    Sent from my Droid using DroidForums App
  2. GirLuvsDroid
    Offline

    GirLuvsDroid New Member

    Joined:
    Feb 18, 2010
    Messages:
    1,551
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Wilmington, DE
    Was there a question in there?
  3. gary73
    Offline

    gary73 New Member

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    117
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Yea. I have never done that
    Maybe I have always done wrong on other roms

    Sent from my Droid using DroidForums App
  4. xkape
    Offline

    xkape Premium Member Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jul 27, 2010
    Messages:
    3,876
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    0
    Location:
    OH-IO
    Are you asking if you should do a factory reset after you make a backup?
  5. GirLuvsDroid
    Offline

    GirLuvsDroid New Member

    Joined:
    Feb 18, 2010
    Messages:
    1,551
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Wilmington, DE
    Performing a factory reset is the same thing as wiping data and cache. We also want you to format (wipe) boot and system, and also Dalvik cache, before you install the ROM. This gives you the best chance of avoiding problems that aren't related to the ROM.

    This is something I do before ANY ROM install, not just for this one.
  6. gary73
    Offline

    gary73 New Member

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    117
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thanks makes good since

    Sent from my Droid using DroidForums App