1. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

3G or 4G???

Discussion in 'Droid RAZR M' started by SteveIrv, Sep 14, 2012.

  1. SteveIrv
    Offline

    SteveIrv New Member

    Joined:
    Jul 20, 2011
    Messages:
    135
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Arizona
    I turn my phone on, it's showing 4G...within just a few minutes it's showing 3G and stays that way.

    ?????
  2. Speeding Wheels
    Offline

    Speeding Wheels New Member

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    1,556
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Detroit - in da burbs!
    You're probably in a weak 4G area.
  3. SteveIrv
    Offline

    SteveIrv New Member

    Joined:
    Jul 20, 2011
    Messages:
    135
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Arizona
    Great..just great it's my HOUSE!!!!!!!:mad:
  4. Speeding Wheels
    Offline

    Speeding Wheels New Member

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    1,556
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Detroit - in da burbs!
    Save your battery... and your data.. use WiFi at home. ;)
  5. SteveIrv
    Offline

    SteveIrv New Member

    Joined:
    Jul 20, 2011
    Messages:
    135
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Arizona
    Always have......I get GREAT wifi at the house with 20mbps service.....my mobile devices usually get about 15mbps from my router.:blink:
  6. geoff5093
    Offline

    geoff5093 New Member

    Joined:
    May 5, 2010
    Messages:
    1,345
    Likes Received:
    29
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Goffstown, NH
    Check the Verizon site, are you in a 4G or 4G Extended coverage area?
  7. SteveIrv
    Offline

    SteveIrv New Member

    Joined:
    Jul 20, 2011
    Messages:
    135
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Arizona
    The map shows me to be in a 4G coverage area.

    My house is sitting between 2 mountains (to the east and west), and an earthen flood retention dam (to the north). However, there are two towers to the south of me less than a mile away.

    My phone is current;y showing one bar of 4G......usually shows 3 bars of 3G.
Search tags for this page
3g appears instead of 4g on droid phone why
,

droid 3 3g or 4g

,

droid razr change 4g to 3g

,

droid razr says 3g

,

is droid razr m 3g or 4g

,
is the droid razr 3g or 4
,

my 4g phone says 3g

,
my android turns from 4g to 3g
,
phone says 3g droid razr
,

razor m 3g

,

razr m 3g or 4g

,
switching from 4g to 3g on droid razr m
,

why does my 4g droid say 3g

,
why does my razr m say 3g
,

why is my 4g phone showing 3g