3G or 4G???

Discussion in 'Droid RAZR M' started by SteveIrv, Sep 14, 2012.

  1. SteveIrv

    SteveIrv Member

    Joined:
    Jul 20, 2011
    Messages:
    135
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Arizona
    Ratings:
    +3
    I turn my phone on, it's showing 4G...within just a few minutes it's showing 3G and stays that way.

    ?????
     
  2. Speeding Wheels

    Speeding Wheels Senior Member

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    1,555
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    68
    Location:
    Detroit - in da burbs!
    Ratings:
    +16
    You're probably in a weak 4G area.
     
  3. SteveIrv

    SteveIrv Member

    Joined:
    Jul 20, 2011
    Messages:
    135
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Arizona
    Ratings:
    +3
    Great..just great it's my HOUSE!!!!!!!:mad:
     
  4. Speeding Wheels

    Speeding Wheels Senior Member

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    1,555
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    68
    Location:
    Detroit - in da burbs!
    Ratings:
    +16
    Save your battery... and your data.. use WiFi at home. ;)
     
  5. SteveIrv

    SteveIrv Member

    Joined:
    Jul 20, 2011
    Messages:
    135
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Arizona
    Ratings:
    +3
    Always have......I get GREAT wifi at the house with 20mbps service.....my mobile devices usually get about 15mbps from my router.:blink:
     
  6. geoff5093

    geoff5093 Senior Member

    Joined:
    May 5, 2010
    Messages:
    1,345
    Likes Received:
    29
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Goffstown, NH
    Ratings:
    +29
    Check the Verizon site, are you in a 4G or 4G Extended coverage area?
     
  7. SteveIrv

    SteveIrv Member

    Joined:
    Jul 20, 2011
    Messages:
    135
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Arizona
    Ratings:
    +3
    The map shows me to be in a 4G coverage area.

    My house is sitting between 2 mountains (to the east and west), and an earthen flood retention dam (to the north). However, there are two towers to the south of me less than a mile away.

    My phone is current;y showing one bar of 4G......usually shows 3 bars of 3G.
     
Search tags for this page

droid 3 3g or 4g

,
droid razr change 4g to 3g
,

droid razr says 3g

,
is droid razr m 3g or 4g
,
my 4g phone says 3g
,
razor m 3g
,
razr m 3g or 4g
,
why does droid razr phone go from 4g to 3g
,
why does my 4g droid say 3g
,
why is my 4g phone showing 3g