3g Not Working.....

Discussion in 'Team D1-MIUI' started by yankees2009, Oct 24, 2010.

  1. yankees2009
    Offline

    yankees2009 New Member

    Joined:
    Nov 4, 2009
    Messages:
    481
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Alright so Last night my 3g stopped working when I went to my Uncles house. He has no service up there at all. I tried the *228+ 3 times but that didn't work. I did do a full wipe when I installed the rom the other day. It was working fine before I went to my uncles and now its not working at all?? I can use the Wifi but when I leave my house I would like for the 3g to work/ Could somebody help me ASAP thanks!!!!
  2. Droid DOES!!
    Offline

    Droid DOES!! What iDoesn't Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jun 12, 2010
    Messages:
    6,321
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    0
    Did you do option 1 or 2 with the *228?
  3. yankees2009
    Offline

    yankees2009 New Member

    Joined:
    Nov 4, 2009
    Messages:
    481
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    IDK lol hold on
  4. azpilot
    Offline

    azpilot New Member

    Joined:
    Aug 4, 2010
    Messages:
    309
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Some podunk town, Arizona
    You sure Verizon is not down? It happens..
  5. yankees2009
    Offline

    yankees2009 New Member

    Joined:
    Nov 4, 2009
    Messages:
    481
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ok I did #2 it said it was complete I Have full bars but no 3g???
  6. Droid DOES!!
    Offline

    Droid DOES!! What iDoesn't Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jun 12, 2010
    Messages:
    6,321
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    0
    It does but I'm sure there would be ALOT more posts if that were the case..
  7. Droid DOES!!
    Offline

    Droid DOES!! What iDoesn't Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jun 12, 2010
    Messages:
    6,321
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    0
    It can take up to 15 minutes for signal to start. I'd do option 1 (program) and then option 2 (update PRL), wait a minute or so and reboot...try that out.
  8. yankees2009
    Offline

    yankees2009 New Member

    Joined:
    Nov 4, 2009
    Messages:
    481
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ok Thank You!!
  9. *22899
    Offline

    *22899 Premium Member Premium Member

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Messages:
    519
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Wisconsin
    you can try *22899 also
  10. hemorrdroid
    Offline

    hemorrdroid New Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    735
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Missouri
    I did this as well. Pull down your notification bar, and make sure you didn't gray out the "APN" setting, that shuts off data.

    Sent from my Droid using DroidForums App
  11. yakitori
    Offline

    yakitori Premium Member Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Sep 7, 2010
    Messages:
    2,589
    Likes Received:
    24
    Trophy Points:
    0
    Location:
    DFW Texas

    and what would that do? lol
  12. Droid DOES!!
    Offline

    Droid DOES!! What iDoesn't Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jun 12, 2010
    Messages:
    6,321
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    0
    Same thing as *228 but takes you straight to activation.
  13. azpilot
    Offline

    azpilot New Member

    Joined:
    Aug 4, 2010
    Messages:
    309
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Some podunk town, Arizona
    Nope disagree, I have been in Las Vegas and had it be down in the Phoenix area and been out down by Casa Grande by me and it was working on the other side of the valley.
  14. Droid DOES!!
    Offline

    Droid DOES!! What iDoesn't Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jun 12, 2010
    Messages:
    6,321
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    0


    Sent from my Droid using DroidForums App
  15. Ozzie
    Offline

    Ozzie Member

    Joined:
    Aug 6, 2010
    Messages:
    824
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Minnesota
    Thank you...I just ran into the same thing!
Search tags for this page
3g not working in miui rom
,
3g does not work on droid x
,
3g not working on my droid
,
3 g not working net 10
,

3g not working

,

droid 2 3g not working

,
droid 2 3g will not work
,
droid 3 and its not working no bars or 3g
,

droid 3g not working

,
droid pro 3g not working
,
g'z one 3g mobile is not workin
,
miui 3g not
,

my 3g is not working

,
verizon phone 3g not working
,
why does my 3g not work when i leave my house