3g in and out

Discussion in 'Samsung Fascinate' started by Rsswga, Mar 25, 2011.

  1. Rsswga

    Rsswga Member

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    705
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    bowdon, georgia
    Ratings:
    +0
    Anybody got spotty service today?..Georgia?

    Sent from my SCH-I500 using DroidForums App
     
  2. Dawgs76

    Dawgs76 New Member

    Joined:
    Jan 13, 2011
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Yeah mine was doing the same thing here in georgia but it seems to be doing ok now

    Sent from my SCH-I500 using DroidForums App
     
  3. Jamis0n

    Jamis0n Member

    Joined:
    Oct 24, 2010
    Messages:
    569
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2
    I.just recently couldn't get market running. Stupid 3g.

    SC 2.9.2
     
  4. Marc2470

    Marc2470 Member

    Joined:
    Nov 17, 2010
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    yep. I had issues too

    Sent from my SCH-I500 using DroidForums App
     
  5. Vyvid

    Vyvid Member

    Joined:
    Mar 18, 2011
    Messages:
    239
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Georgia
    Ratings:
    +0
    Yep. But we had a bad storm too

    Sent from my SCH-I500 using DroidForums App
     
  6. Rsswga

    Rsswga Member

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    705
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    bowdon, georgia
    Ratings:
    +0
    everything cool over this way... i don't have real fast 3g anyhow considering I live 60miles from major city.. thank god for wifi @ the house

    Sent from my SCH-I500 using DroidForums App