3G 'fix' from GPA16 patch for GPA15?

Discussion in 'Bugless' started by dotcom624, May 30, 2011.

  1. dotcom624

    dotcom624 Member

    Joined:
    Apr 21, 2011
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    MN
    Ratings:
    +0
    Any chance of a patch or new build of GPA15 that would have the 3G fix that seems to work so well for GPA16? From the source that I saw, it was not specific to GPA16, since it is used in CM7 and others (written by CVPCS). I know someone asked this in the GPA16 BETA forum, but I thought I'd put the question in the right place :).

    David
     
  2. Bretski169

    Bretski169 Member

    Joined:
    Feb 15, 2011
    Messages:
    128
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Wish someone would answer this
     
  3. merrittj1989

    merrittj1989 Member

    Joined:
    Mar 22, 2011
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Maine
    Ratings:
    +0
    I asked it! Really want to find an answer as I run gpa15 on my daily driver and gpa16 on a test phone.

    Sent from my Droid using DroidForums
     
  4. Bretski169

    Bretski169 Member

    Joined:
    Feb 15, 2011
    Messages:
    128
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Do either of you know how to locate such a file in a rom and take it out? because maybe can just pull it from CM7. Because I might just want to try it and risk it all. lol
     
  5. dotcom624

    dotcom624 Member

    Joined:
    Apr 21, 2011
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    MN
    Ratings:
    +0
    I think it's part of the framework, so, from what I understand, you would probably need to recompile. It is a simple Java file, but it's baked in. I tried to find the file in the ROM and couldn't.

    Thanks @merrittj1989 for posing the question in the first place! It got my mind thinking.
     
  6. thig95

    thig95 New Member

    Joined:
    Jul 20, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    GPA15 is amazing...minus the little detail of losing data connectivity after making/receiving a phone call...if anyone finds a fix for this, PLEASE post it all over the place
     
  7. xKoldFuzionx

    xKoldFuzionx Member

    Joined:
    Aug 11, 2010
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Yes please! That is my only complaint with GPA15. It's annoying having to switch to airplane mode then back again to get my 3g back!


    Sent from my Droid using DroidForums
     
  8. DroidJT

    DroidJT Member

    Joined:
    Jul 31, 2010
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Yep, this should be a STICKY in the Bugless thread. One of the best GB builds really only big issue is the 3G bug. Without access to wi-fi as a backup, it makes running this ROM somewhat of a liability on the phone I use for work email/calls. I guess it's just a lot of airplane mode cycles until a stable GPA16.
     
  9. Byakushiki

    Byakushiki Member

    Joined:
    May 23, 2011
    Messages:
    859
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Usea
    Ratings:
    +3
    Wait, this issue still exists in GPA15? My mom's running GPA14 and usually gets data back after calls:blink:...Weird, someone needs to look into this.

    Sent from my DROID using Droidforums
    Broke out my old D1 for the day. Works like a charm
     
  10. Android210_OGD1

    Android210_OGD1 New Member

    Joined:
    Jun 15, 2011
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Hello Everyone,

    I've been also having this issue with losing 3G connection after making/receiving phone calls. i went on a search to see why this was occurring...i found something with a setting called Voice Privacy..It's a service provided by verizon and not all towers are compatible with it... so go to settings/ call settings/ then make sure Voice Privacy is OFF! that did the trick for me..let me know what happens
     
  11. Android210_OGD1

    Android210_OGD1 New Member

    Joined:
    Jun 15, 2011
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    sorry guys,
    after a few more attempts..it continued to do the same thing...sorry again..i'm still trying to figure it out..:(
     
  12. Android210_OGD1

    Android210_OGD1 New Member

    Joined:
    Jun 15, 2011
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0

    ummmm, i changed the animation to some animations rather than all animations..and its not dropping connection..settings/display/animation

    please let me know if it worked for you all...:D
     
Search tags for this page

3g comes and goes

,

3g patch samsung charge

,

android 3g patches