[ROM] 3/11 - CleanROM ICSE 3.7 ★| ICS 4.0.3 | Sense 3.6| More Tweaks! | True Art ! |★

Discussion in 'HTC Rezound ROMS' started by scrosler, Feb 5, 2012.

  1. rsa329
    Offline

    rsa329 New Member

    Joined:
    Jan 13, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Static IP?

    I have not found a way to enter a static ip on this rom. Am I missing something :blink:? Other than that, I love this rom.

    thank you,
     
  2. *22899
    Offline

    *22899 Premium Member Premium Member

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Messages:
    519
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Wisconsin
    Ratings:
    +5
    how did he get this lock screen and ICS apps running menu?

     
  3. macpro88
    Offline

    macpro88 Premium Member Premium Member

    Joined:
    Feb 7, 2011
    Messages:
    1,400
    Likes Received:
    83
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Ohio
    Ratings:
    +83
    Widget Locker from the Market I think.

    Sent from my ADR6425LVW using Tapatalk
     
  4. mjones73
    Offline

    mjones73 Member

    Joined:
    Jul 10, 2010
    Messages:
    449
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    The app menu comes up when you long press the home key I believe.
     
  5. scrosler
    Offline

    scrosler Developer Developer

    Joined:
    Jan 27, 2012
    Messages:
    36
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Fargo ND
    Ratings:
    +1
    OIf your laptop doesnt see the tether its one of two things...

    You need a new laptop, lol
    You did not set up tether app to work right. All of my computers can connect to tether. Make sure you enable Clamping and you enable routing fix and set profile to be Gal Nex.

    Yes, it will do it but you have to do it during initial set up. When you first boot the phone for the first time after a fresh install then you can enter your Google credentials and it should auto download when you got hte market. I am sure by now you have already reloaded your apps but good to know for future yes...

    Yeah, its pretty decent for a leaked bate build.

    Yep!

    Did you modify the camera at all? I just tested it and it worked as it should.

    I would have to say you are over looking the changed interface. When go to connect to WiFi hit the "advance" check box and you will see this:

    View attachment 47132




    -Scott
     
  6. scrosler
    Offline

    scrosler Developer Developer

    Joined:
    Jan 27, 2012
    Messages:
    36
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Fargo ND
    Ratings:
    +1
    Actually... LOL... If you delete the HTC Lockscreen you can achieve the actual "hidden" ICS lockscreen :biggrin: I did it on my SenselessROM series. I have not posted that here because its pretty.. well... its not as stable as this one, lol

    But that is a story for another time, lol

    Very correct!


    -Scott
     
  7. gmorgan056
    Offline

    gmorgan056 Member

    Joined:
    Jun 23, 2010
    Messages:
    449
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Seattle, WA
    Ratings:
    +1
    Great work, i'm running your Senseless ICS, and its running beautifully. If i wanted to flash this version, arethey different boot img's? Can i just wipe and flash the sense one overtop of this?
     
  8. MrSmith317
    Offline

    MrSmith317 Moderator Premium Member

    Joined:
    Mar 26, 2010
    Messages:
    1,578
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    78
    Location:
    Philadelphia
    Ratings:
    +31
    Most if not all of Scott's newer ROMs have the kernel flash as part of the process. Even if they didn't you're always better off flashing the kernel that accompanies a given ROM.
     
  9. macpro88
    Offline

    macpro88 Premium Member Premium Member

    Joined:
    Feb 7, 2011
    Messages:
    1,400
    Likes Received:
    83
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Ohio
    Ratings:
    +83
    Bored at work, installing right meow...
     
  10. rustybeavis
    Offline

    rustybeavis New Member

    Joined:
    Feb 9, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    New guy to the forum here. Having a little trouble.

    Today, I unlocked the bootloader through HTC Dev. Got Amon Ra going.

    Downloaded CleanROM2.3 to my SD, installed it through Amon Ra Recovery.

    Updated the Kernal after the install.

    Reboot.

    Now it just freezes at the 4G LTE splash screen.

    Take out the battery and go back to the boot menu (Power + Vol Down) and it says "do you want to start update?" Vol up is yes, down is no. Say yes. It runs and then says "Power" to Reboot.

    Reboot. Freezes at LTE splash screen again.

    Any ideas? Thanks in advance!
     
  11. rustybeavis
    Offline

    rustybeavis New Member

    Joined:
    Feb 9, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I figured out it's the zip on the SD card causing the update loop.

    I took it out and could get into the bootloader and recovery.

    Still got stuck on the LTE splash screen w/o the SD Card.

    Put the SD card back in and back to the update loop.
     
  12. rustybeavis
    Offline

    rustybeavis New Member

    Joined:
    Feb 9, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Nevermind...

    Wow. I tried one last time and voila, it worked.

    The powers of the internet heard my call for help!
     
  13. kc6wke
    Offline

    kc6wke Member

    Joined:
    Nov 23, 2011
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Kinda new to the Rezound here. First rom flash
    What is the procedure to restore from CleanROM2.3 back to stock with Amon Ra Recovery? (I have an Amon Ra backup of stock rom 2.01. 605.11). With my old bionic (Dumped for the rezound), I just did the restore and reboot to the old rom, Ive tried same method but it get stuck at the white HTC screen. will not boot. If I go back to the bootloader, it says says "do you want to start update?"
    Help would be great!!
     
  14. MrSmith317
    Offline

    MrSmith317 Moderator Premium Member

    Joined:
    Mar 26, 2010
    Messages:
    1,578
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    78
    Location:
    Philadelphia
    Ratings:
    +31
    You're going to need to flash the kernel(boot.img) from the old ROM. If you backed it up you can pull it right from your backup or extract it from Scott's stock ROM. You'll need to flash it in HBOOT just like you did Amon-Ra. Except change the command to: "fastboot flash boot boot.img"
     
  15. CrazyJimbo
    Offline

    CrazyJimbo New Member

    Joined:
    Feb 10, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Hello everyone!
    I'm new to this site and I just had a few questions/concerns about this ROM.
    I've unlocked the bootloader, rooted it, and followed the directions exactly to install this ROM and I still cannot get past the white HTC logo screen. When it went into fastboot after installing the ROM it would not install the boot.img file. When I tried to do it manually through Clockworkmod it would start installing - but then it would abort the installation.
    Any idea what I'm doing wrong? Another issue I'm having is that I cannot restore the device to the original stock ROM - it refuses to install the backup I made. Any idea where I can download the stock ROM?

    If this is in the wrong place, feel free to move it!
     
Search tags for this page
4.0.3 rom for htc rezound verizone
,

adr6425lvw rom

,
clean rom for htc thunderbolt
,

cleanrom thunderbolt

,
download verizon htc adr6425lvw firmware
,

droid incredible 2 ics rom

,
htc rezound sense roms
,
ics rom htc incredible 2
,

incredible 2 ics rom

,
p98img.zip