.242 leak and Lapdock?

Discussion in 'Motorola Droid Bionic' started by ruinah, Sep 5, 2012.

  1. ruinah

    ruinah Member

    Joined:
    Feb 3, 2010
    Messages:
    116
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Maryland
    Ratings:
    +0
    anyone have the lapdock running the .242 leak? Wondering if they fixed the audio issue or the jumpy keyboard in that build? Inquiring minds want to know. I am on .232 and with rumor of the OTA shortly, I will jsut hang out and wait to go back to .905 and take the OTA at that point. I just want to know if they have fixed these issues or not. Thanks to anyone who responds.
     
  2. ruinah

    ruinah Member

    Joined:
    Feb 3, 2010
    Messages:
    116
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Maryland
    Ratings:
    +0
    I guess there aren't any folks on .242 with a lapdock based on the crickets?
     
  3. deckerbm

    deckerbm New Member

    Joined:
    Apr 4, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I can test it out after work today.
     
  4. dluke

    dluke Member

    Joined:
    Mar 25, 2012
    Messages:
    108
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +4
    what audio issue and jumpy keyboard??
     
  5. elreydotcix

    elreydotcix New Member

    Joined:
    Aug 21, 2012
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Had no issues when I hooked to a lapdock, keyboard was responsive and no issues with audio

    #unseen
     
  6. sevenseal

    sevenseal New Member

    Joined:
    Aug 4, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    i believe what is being mentioning is that there was audio issue in the relationship of the volume scroll level was was either on or off sound instead of off to a rise in higher sound level. the audio issue left no destinctive way to lower the main sound volume when it was connected to the lapdock unless you went to the sound setting and change the connection from hdmi output to phone speaker.
     
  7. elreydotcix

    elreydotcix New Member

    Joined:
    Aug 21, 2012
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Just tested audio and turns up and down as expected. The buttons on the keyboard also mute it just fine. I am typing this reply on the lapdock and no jumpy keys. working great!

    #unseen
     
  8. bionicDman

    bionicDman Member

    Joined:
    Sep 6, 2012
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Lapdock 100

    Hope to install 242 this weekend. Thanks to this forum for putting the word out that the Lapdock 100 is being clearanced out at Verizon. Got mine today for $50. I am very eager to see how it works with ICS.
     
  9. SnydersWeb

    SnydersWeb Member

    Joined:
    Feb 24, 2010
    Messages:
    137
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Denver, CO
    Ratings:
    +0
    I took the plunge and installed 242 today. Overall the change was a bit jarring to be so different. I do see a bit of keyboard lag here as I type this.

    Overall I would say the experience is vastly improved. I love now being able to run a full screen RPD client and it rocks!
     
  10. ruinah

    ruinah Member

    Joined:
    Feb 3, 2010
    Messages:
    116
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Maryland
    Ratings:
    +0
    awesome folks, thanks for the responses. I was indeed talking about the all or nothing HDMI audio. I had to force it to phone only to make it work on .232. The jumpy keyboard was an odd one. When typing it didn't lag necessarily, but it did sometimes go back to the beginning of a line or start typing over something I had already typed. I found a new RDP client today so with that and the lapdock working fully, I can basically take my home Win 7 box anywhere with me and I have Citrix desktops for work. Last thing I would love to work out is VPN but from what I gather ICS still doesn't support IPSEC with Group Authentication. Anyone have any experience there?
     
  11. markc23

    markc23 Member

    Joined:
    May 4, 2010
    Messages:
    170
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    NW Ohio
    Ratings:
    +0
    Which RDP client are you using? I'm trying out 2x Client, which acts buggy on my work connection, and Remote Desktop, which seems best but I have to sit the lapdock mouse image on top of the RDP mouse image and drag it around, then click, very odd...
     
  12. ruinah

    ruinah Member

    Joined:
    Feb 3, 2010
    Messages:
    116
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Maryland
    Ratings:
    +0
    it's called Remote RDP. I think it may be a Lite version in the name but I couldn't find any problems. No bells and whistles but it works great. The reolution I use is 1366x720. That is the lapdock resolution. I am typing away right now on my win 7 box over LTE and no lag, works great. They have a paid version for 10, I haven't looked to see the difference but this lite version doesn't have ads or anything.

    https://play.google.com/store/apps/...dpdemo&feature=nav_result#?t=W251bGwsMSwyLDNd
     
Search tags for this page
audio problems with lapdock 100
,
bionic lapdock volume
,

lapdock 100 jumpy screen

,
lapdock fix
,
lapdock no sound
,

motorola lapdock 100 no sound