*228??

Discussion in 'HTC Rezound' started by Taco, Mar 13, 2012.

  1. Taco

    Taco Member

    Joined:
    Jun 26, 2010
    Messages:
    355
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    New York
    Ratings:
    +0
    My phone has been stuck on 1x all day. All of my friends that have Verizon have 3g. I'm in an area without 4g and I have my phone set to cdma only. I've tried toggling mobile data on and off aswell as airplane mode and WiFi. Still 1x.

    I tried *228 and I get a message that my phones sim card updated my roaming and I don't get the chance to choose option 2 to update my prl. Is there another way to do this? I suppose I can call customer service but they always feed me the same line of crap.

    Sent from my ADR6425LVW using DroidForums
     
  2. jntdroid

    jntdroid DF Super Moderator Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    6,445
    Likes Received:
    297
    Trophy Points:
    198
    Location:
    TX
    Ratings:
    +297
  3. Droid-Xer

    Droid-Xer DF Super Moderator Premium Member

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Messages:
    2,404
    Likes Received:
    55
    Trophy Points:
    113
    Location:
    El Paso, TX
    Ratings:
    +55
    Do *22899 to update prl
     
  4. Taco

    Taco Member

    Joined:
    Jun 26, 2010
    Messages:
    355
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    New York
    Ratings:
    +0
    jnt you're awesome! I googled my butt off and never came across that! Thanks a ton!!!

    Sent from my ADR6425LVW using DroidForums
     
  5. MrSmith317

    MrSmith317 Moderator Premium Member

    Joined:
    Mar 26, 2010
    Messages:
    1,578
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    78
    Location:
    Philadelphia
    Ratings:
    +31
    *228 doesn't work on LTE devices.
     
  6. jntdroid

    jntdroid DF Super Moderator Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    6,445
    Likes Received:
    297
    Trophy Points:
    198
    Location:
    TX
    Ratings:
    +297
    No problem... it's gotta be one of the nicest "features" about the Rezound, since it's an LTE phone with LTE issues, and that can essentially bypass those to get solid 3G... I try and spread the word on that as much as possible. :blink:
     
  7. kparks

    kparks Active Member

    Joined:
    Oct 27, 2010
    Messages:
    1,465
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Maryland
    Ratings:
    +8
    I remember u can do the with the thunderbolt and rezound and I don't think any other phone can do it very nice feature by htc.. I like how the guy in the linked topic was telling u to just turn 4g off haha!!!

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
     
  8. Taco

    Taco Member

    Joined:
    Jun 26, 2010
    Messages:
    355
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    New York
    Ratings:
    +0
    So yesterday the phone went into a continuous boot loop and I had to factory reset . I read on the forum that dialing *#*#4636#*#* Under phone info you will find that the network is factory set to WCDMA Preferred... And you have to change it to cdma/LTE to fix the issue. Will this have an effect on changing ehrpd to rev.a?



    Sent From A Taco Bell Drive-Thru.
     
  9. ErcDaMerc

    ErcDaMerc Member

    Joined:
    Aug 10, 2011
    Messages:
    87
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Sometimes removing the sim card for a few minutes does the trick. I don't know why it works but I was on 1g only for several days, did that and immediately got 4g back.

    Sent from my HTC Rezound.
     
    Last edited: Mar 22, 2012
Search tags for this page

*228 doesn't work

,
*228 doesn't work 3g
,
*228 doesn't work htc one
,
*228 verizon 3g
,
htc one verizon *228
,
htc rezound 1x
,
htc thunderbolt stuck in 1x
,

rezound stuck in 1x

,
rezound stuck on 1x mode
,
verizon rezound phone stuck in 1x